Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyoda dogum günü kutluyoruz :))
Arkadaslar cumartesiyi pazara baglayan gece forumun tatlı cadısı Melo ablamın dogum gününü kutlayacagız radyoda :) Üstelik canlı müzikte var ;) Bütün dostları bekliyoruz :)
ergin1905
28.06.2007, 00:22
uğrarım ama hedaye almam :D
uğrarım ama hedaye almam :D
baaanee isterem ben hadiyami:):)
hediyesi olmayana canli muzik yok;) iceri giremez:) banlarim valla:):)
saka bi yana bende isten cikip erkenden gelmeyece caliscam ama cok gec olcak taylana haber veririm genede tüm can dostlari beklerim..ilk sizle kutluyayim bari:D:D
Arkadaslar maalesef dogum günü partisi iptal oldu :( Cünkü Melo ablamın isi cıktı
ama ben yine de bu aksam saat 22:00 da canlı yayına baslayacagım hepinizin bilgisine :)
arkadaşlar cahilligime verinde ben bu radyoyu nasıl dinlerim anlamadım daha dogrusu dinlicek bir yeride bulamadım tıklicak yani
arkadaşlar cahilligime verinde ben bu radyoyu nasıl dinlerim anlamadım daha dogrusu dinlicek bir yeride bulamadım tıklicak yani
Ana sayfadaki menülerde yanıp sönen yeşil rekli başlık...:)
Arkadaslar konu istemeden yardım amaclı sabote oldu :) Ben tekrar belirteyim saat 22:00 da canlı yayın var. Bütün dostları beklerim ;)
ben geldim malesef anca bu saate gelebildim calisiyodum sonra dogum günü kutlama merasimi vardi hepiniz icin pasta yiyemedim:) ama genede yedim:):) cilekli cikolatali:)
abasinin tatlisina tsk ederim buarada gene beni düsündügü icin yarin sabah evdeyim aksama kadar olmazsa benim icin bi saat canli yayin yapar:)
Arkadaslar konu istemeden yardım amaclı sabote oldu :) Ben tekrar belirteyim saat 22:00 da canlı yayın var. Bütün dostları beklerim ;)
haklısınız öyle oldu özür dilerim:)
ben geldim malesef anca bu saate gelebildim calisiyodum sonra dogum günü kutlama merasimi vardi hepiniz icin pasta yiyemedim:)
abasinin tatlisina tsk ederim buarada gene beni düsündügü icin yarin sabah evdeyim aksama kadar olmazsa benim icin bi saat canli yayin yapar:)
Mutluluğunuz Türk enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz bir ay kadar parlak olsun. Doğun gününüz kutlu olsun
CANCAZIM
01.07.2007, 22:41
dogum günün kutlu olsun melo...:)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.