Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan Tarikat Lideriyle
KANAL D Televizyonu'nun bu akşam yayınlanan ana haber bülteninde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İskenderpaşa tarikatının lideri Esat Coşan ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın 12 yıl önce birlikte çekilen görüntüleri yayınlandı.
Kapatılan Refah Partisi'nin bir toplantısında çekildiği ifade edilen bu görüntülerde Erdoğan, Coşan'ın yanına oturmadan önce elini öpmeye çalışıyor. Ancak Coşan, önünde eğilen Erdoğan'a elini öptürmüyor.
Başbakan Erdoğan, daha sonra Coşan ile o zamanlar Albaraka Türk'ün yöneticisi olan Unakıtan'ın arasına oturuyor.
Haber görüntülerinde, Kemal Unatıkan'ın sakalları ise özellikle dikkat çekiyor. Görüntülerin Unakıtan ve Erdoğan arasındaki dostluk bağlarının oldukça eskilere dayandığının kanıtı olarak gösterildi.
milliyet.com.tr
[Only Registered Users Can See Links]
akinocakli
30.04.2006, 13:37
ne oldu sakalı var dı şimdi yok ne yapalım asalımmı sanal alemde kılla tüyle uğraşırşak zaman kayıp ederiz önemli olan cağdaş ve modern fikirlerin yayılmasını sağlamaktır
ne oldu sakalı var dı şimdi yok ne yapalım asalımmı sanal alemde kılla tüyle uğraşırşak zaman kayıp ederiz önemli olan cağdaş ve modern fikirlerin yayılmasını sağlamaktır
sevgili akinocakli bu yazıdan sadece adamların sakallı oluşunu çıkarmışsın bence anlatılmak istenen sakal veya tüy değil türkiyenin başbakanının,bakanının hangi hizmeti amaç edinmesidir.bu amaçda irtica.şeyhlere duyulan saygı bunu anlatıyor.tabi bu benim düşüncem.
saygılar...
sayın akinocakli;
Fidel Castro'nun da sakalı var,Che'nin de vardı,Lenin'inde var,Ahmedi Necat'ın da var,Osama Bin Ladin'inde var....
Ama siz bu insanları değerlendirirken kılıyla tüyüyle orantılı değerlendirebilirsiniz ancak ben üstte haber edilen konuyla ilgili asıl meselenin başka bir yönünü ele almayı haberi verenin vurgusuna destek olması açısından doğru buluyorum.Haber şimdiki Başbakan Recep T. Erdoğan ile ilgili ve tabi Maliye bakanı da var.Buraya kadar normal ama işin içine tarikatlar girince her nasıl oluyorsa insanda bir şüphe ve şüpheli ilişkiler bütününden çekinme oluşuyor.Aslında Refah Partisi döneminden de bildiğimiz bir yöntem var o da bu ve benzeri ilişkileri belirli dönemlerde tv lerde yayınlamak.
İnsanın aklına bazı sorular takılmıyor değil.
Soru:Neden bu ve benzeri ilişkilerin tv yayınları ilgili kişiler iktidara gelmeden yayınlanmaz?
Soru:Eğer bu adamlar ve görüşleri yanlışlıklar zincirinin halkalarını oluşturuyorlarsa doğru olan kimlerdir ve görüşleri nelerdir,bu kişiler ve görüşler neden aynı yükseklikteki seslerle halka yansıtılmaz.
Soru:Madem bu kadar yanlış biçimlerdeki ilişkiler bu günün iktidarıdır,neden bu görüş yıllardır aynı yerde asılı kalmıştır?
Soru:Halk bu ve benzeri düşünceleri seviyor ve onaylıyor ise bunda neler etkili olmuştur ve alternetif oluşturmaktan yoksunlukmu var?
Soru:Neden bu ve benzeri ilişkilerin tv yayınları ilgili kişiler iktidara gelmeden yayınlanmaz?
tam olarak hatırlamıyorum ama, 1995-1997 arası showtv ana haberde recep tayyip erdoğan'ın, Atatürk'e hakaretlerini yayınlamışlardı.
tam olarak hatırlamıyorum ama, 1995-1997 arası showtv ana haberde recep tayyip erdoğan'ın, Atatürk'e hakaretlerini yayınlamışlardı.
Atatürk'e hakaret etme geleneği ne ilk ne de son.Ancak Show tv nin bu yayını sanırım Tayyip yanlısı zihniyet için çok etkili olmamış ki bu gün iktidar yada başka bir çıkarım yapalım.Belkide diyorum artık iktidara gelmenin yolu Atatürk'e ve Kemalizme saldırmaktan geçiyordur.İçinde bulunulan durumun sorumlusu olarak Kemalizmi göstermek kolaycılığın bir başka göstergesi olabilirmi?
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.