Orijinalini görmek için tıklayınız : Canlı Yayın Başlıyor
'Serhan'
03.10.2007, 20:26
sevgili dostlar uzun süredir radyomuzda taylan arkadaşımızın sehir değiştirmesi sebebiyle canlı müzik yayını yapılmıyordu
fakat sevgili adminimiz ve dj'imiz taylan şehrine yerleşti ve artık canlı yayınlarına müsait olduğu sürelerde devam edecek.
ilk yayın 05.10.2007 (cuma) günü saat 20.30 da yapılacaktır.
bilenler bilir ama daha önce dinlemeyenler için söyleyeyim kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yayın oluyor bilgilerinize,sevgilerimle
gosdecan
03.10.2007, 21:11
Taylan özlemiştik seni dostum :D
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum;)
Kıskandım Şimdi:D
Ne Var Bende Flüt Çalabiliyorum..:)
arjin ümit
04.10.2007, 00:03
yaf ben yolda olacamo vakitte yapmayın yaf yazık bana.:)
Ben radyoyu dinleyemiyorum radyo online bolumune tiklamama ragmen radyo acilmiyor. Cuma gunu olan canli yayini dinleyi isterdim umarim dinleyebilirim.
'Serhan'
04.10.2007, 17:08
Ben radyoyu dinleyemiyorum radyo online bolumune tiklamama ragmen radyo acilmiyor. Cuma gunu olan canli yayini dinleyi isterdim umarim dinleyebilirim.
aynı şey ama aşağıdaki linkide tıklayabilirsiniz yada adres bölümüne kopyala yapıştır yapabilirsiniz
birde radyonun açık olduğundan emin olun ve bir süre bekleyin bazen geç açılıyor
[Only Registered Users Can See Links]
ergin1905
04.10.2007, 18:29
uzun aradn sonra dj taylan bizlerle buluşuyor hemide beleş :D
sakın kaçırmayın :ok:
umarım o gün herkes müsait olur tüm canlarla beraber dinleriz canlı canlı.Şimdiden tesekkürler taylan can ;)
Deli_Nefes
04.10.2007, 18:48
ilkez dınlıyecegım suana kadar yarın ıcın acil işim cıkmadı ınsallah cıkmaz..
gülümser
04.10.2007, 19:09
ooo süper ya :D
zaten bende sabirsizlikla bekliyenlerdenim :o
yani özlettin kendini dj taylan kardes basarilar dilerim uzun bir aradan sonra :)
ablasinin bitanesi yine o güzel sesini bize dinletcek..
özlemistim vallahi.. ins bi aksilik cikmazda dinlerim..
simdiden basarilar taylancim
Evet arkadaslar artık bütün hazırlıklarımı tamamladım yayın saatini bekliyorum. Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle beraber olacagım için mutluyum ve biraz heyecanlıyım :D :p
ergin1905
04.10.2007, 23:09
heycanlanmana gerek yok taylancım :) her zamanki gibi rahat ol :)
sanırım çok güzel bir yayın olacak. çok merak ettim şimdi ben:) ve canlı yayınları cumaya koymanız çok daha güzel dinleme fırsatı bulucam.şimdiden kolay gelsin taylan:)
'Serhan'
05.10.2007, 15:22
topic'in görüntülenme sayısı gayet iyi umarım katılımda bir o kadar iyi olur,sevgili dostlar bu canlı yayında katılım iyi olursa ilerleyen zamanlarda daha da güzel planlarımız var
örneğin saat başı haberler,şiir saatleri ve ünlü konuklar gibi.
hepinizin bu günkü program'a yoğun ilgi göstereceğinden eminiz,sevgilerimle.
programda bende yerimi alacağım :):) bu sıra radyoculuk ile ilgili çok şey öğrenmem lazım..
bende sabirsizlikla bekliyordum ama malesef baska sehirden akrabalarimiz gelcek gecmis olsuna:(..bende sans olmadigini biliyodum zaten..
taylancim sana basarilar ablacim ..herkese iyi dinlemeler ..kulagimi cinlatirsiniz artik...
Ablacım zaten bi sende bide bende bu sans denen seyden yok :D
Neyse sağlık olsun bi dahaki sefere dinlersin artık beni :)
Evet son 1,5 saat arkadaslar hepinizi bekliyorum :)
'Serhan'
05.10.2007, 20:53
dostlar canlı yayın için son yarım saat haberiniz olsun
radyomuz şuan yayında şimdiden gelebilirsiniz.
sevgili taylan harika gidiyor şu an seni dinliyoruz.tebrik ederim can agzına yüregine sağlık.:ok: :ok:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.