PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyomuza Konuk Olun...

gosdecan
14.10.2007, 22:01
Merhaba canlar
Uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğümüz bu projeyi uygulamaya karar werdik.;)
Önceleri dışardan konuk almayı düşünmüştük ama bir kaç denemede başarısız olunca şimdi forum üyelerinden birisini konuk etmeyi planlıyoruz.:66:
Kimseyi zorlamadan öncelikle gönüllü olanları konuk edeceğiz. Konuklarımızı belli bir listeye aldıktan sonra hergün yada iki günde bir arayı uzatmadan yayına alacagız.:ok: konuk olmak isteyen arkadaslarımdan bu konu baslığı altında veya öm yoluyla yazmalarını rica ediyorum.;)
Konuklarımıza sadece soru sormak yerine, hem merak ettiklerimizi öğrenip hemde onlarla daha iyi kaynaşabilmak için espiriler fıkralar veya bektaşi hikayeleri anlattırabiliriz.
Haydi bakalım konuklarımızı bekliyoruz. :31:

Konuk olabilmek için olması gerekenler:
1-AW Forum üyesi olmanız,
2-Msn adresinizin olması,
3-Bir mikrofona sahip olmanız.

Not:msn adresleri sadece öm yoluyla verilmelidir!

'Serhan'
14.10.2007, 22:10
ben konuk olmak istiyom nasılsa ilk denememizi biraz önce yaptık sen benim konuğumdun bende sana iadeyi ziyarette bulunayım bari :):):)

Enerji
14.10.2007, 22:37
bende olabilirim.. yalnız hangi saat olduğuna o zaman karar veririz

canserdarım
14.10.2007, 23:01
Sevgili gosdecan, yaptığın faaliyet gerçekten örnek olacak bir davranış. Yalnız konukları seçmekte gönüllülük olması yanında tecrübeyi de esas alacağını umuyorum. Çünkü herkesin bilgi ve tecrübesi farklı konularda. Bunun için güzel bir program akış planı yapacağından şüphem yok. Şimdiden başarılar diliyorum can, elimden geldiğince dinlemeye çalışacağım...

Türkan
15.10.2007, 00:51
Başarılar Gösde , kim tutar seniiiii :D

dagalo
15.10.2007, 00:56
bende bende

t_ozgur
15.10.2007, 09:23
Mende isterem :D :D

gosdecan
20.10.2007, 17:36
Canlar iş nedeniyle artık eskisi gibi aranızda olamayacağımı biliyorsunuz.
Bu proje ise uzun zamandır üzerinde düşündüğümüz birşeydi.Ama elimde olmayanlan nedenlerden dolayı gerçekleştiremiyorum.
Diğer dj arkadaşlaradan ricam bu konunun üzerinde durmaları ve yaktığımız bu ateşi söndürmemeleri. Daha önce Serhanla faklı bi deneme yaptık önce kendi aranızda bunu bi deneyip daha sonrasında konuklarımızı ağırlarsanız sevinirim ;)