bağcan
01.08.2008, 14:49
Merhaba ben bağcan
Adım: bağcan
Çocukluğum
Doğum Yerim: ankara çubuk
Doğum Yılım: 1975
ankara çubukluyum iki çocuk annesi evhanımı işletme fakültesi mezunuyum en büyük amacım laik atatürkçü cumhuriyete layık ailesine çevresine hayırlı mutlu başarılı evlatlar yetiştirmekı...
Eğitim Hayatım
Okul-1:
Okul-2:
Okul-3:
Okul-4:
ankarada okudum lisede öğretmenin çantasından bile çalmıştım soruları allahtan bu çalma huyu kalıcı olmadı
Yaşantım
Mesleğim: evhanımı
Yaşadığım Şehir: ankara
Kimle Yaşıyorum: eşim ve çocuklarım
sabahtan üç erkek üç canavarla başetmekiçin çabalamaya bi başlıyorum akşam nası oluyo anlamıyorum onlardan fırsat bulursam bilgisayar başındayım...
Hobilerim & Fobilerim
Hobilerim: dinlenmek o kadar çok ihtiyacım var ki!....
Fobilerim: fareeee...antilaikler...
Özel Yeteneklerim: yok istek var yetenek yok....
En Sevdiğim Yemekler: kestane şekeri....
Son Aldığım Kaset: bebeler alıyo valla ben almıyorum artık ben internetten indiriyorum şarkıları!.....
En Sevdiğim Müzisyenler: özgün ve halk müziği severim eski türk filmlerindeki şarkılar güzel...
Burcum: başak
Son Okuduğum Kitap:
En Sevdiğim Yazarlar:
Son Gittiğim Tiyatro Oyunu:
Son Gittiğim Film:
Sevdiğim Sinema Sanatçıları:
Sporla Aram
Tuttuğum Takım: fenerbahçeliydim ilkokulda hala tutarım bu takımı gönülden ama ilgilenecek vaktim yok...
yaptığım spor çok ...koşuşturmayla başlarım güne bulaşık çamaşır ütü ev süpür sil....v.b......
Siyasi Duruşum
Siyasi Görüşüm: Sosyal Demokrat
Dini Görüşüm:
siyasetten umutsuzum ....
AW Hakkında Ne Düşünüyorum(DİĞER BÜTÜN SİTELERDE BANLANDIMDA Bİ BURASI KALDI)
seviyorum bu siteyi evim gibi....yaaa yöneticiler bayılıyorum size yaaaa çok tavatır insanlarsınız!......
Ve...
daha ne soracankineee anamı ağlattın vallaaa!.....
Adım: bağcan
Çocukluğum
Doğum Yerim: ankara çubuk
Doğum Yılım: 1975
ankara çubukluyum iki çocuk annesi evhanımı işletme fakültesi mezunuyum en büyük amacım laik atatürkçü cumhuriyete layık ailesine çevresine hayırlı mutlu başarılı evlatlar yetiştirmekı...
Eğitim Hayatım
Okul-1:
Okul-2:
Okul-3:
Okul-4:
ankarada okudum lisede öğretmenin çantasından bile çalmıştım soruları allahtan bu çalma huyu kalıcı olmadı
Yaşantım
Mesleğim: evhanımı
Yaşadığım Şehir: ankara
Kimle Yaşıyorum: eşim ve çocuklarım
sabahtan üç erkek üç canavarla başetmekiçin çabalamaya bi başlıyorum akşam nası oluyo anlamıyorum onlardan fırsat bulursam bilgisayar başındayım...
Hobilerim & Fobilerim
Hobilerim: dinlenmek o kadar çok ihtiyacım var ki!....
Fobilerim: fareeee...antilaikler...
Özel Yeteneklerim: yok istek var yetenek yok....
En Sevdiğim Yemekler: kestane şekeri....
Son Aldığım Kaset: bebeler alıyo valla ben almıyorum artık ben internetten indiriyorum şarkıları!.....
En Sevdiğim Müzisyenler: özgün ve halk müziği severim eski türk filmlerindeki şarkılar güzel...
Burcum: başak
Son Okuduğum Kitap:
En Sevdiğim Yazarlar:
Son Gittiğim Tiyatro Oyunu:
Son Gittiğim Film:
Sevdiğim Sinema Sanatçıları:
Sporla Aram
Tuttuğum Takım: fenerbahçeliydim ilkokulda hala tutarım bu takımı gönülden ama ilgilenecek vaktim yok...
yaptığım spor çok ...koşuşturmayla başlarım güne bulaşık çamaşır ütü ev süpür sil....v.b......
Siyasi Duruşum
Siyasi Görüşüm: Sosyal Demokrat
Dini Görüşüm:
siyasetten umutsuzum ....
AW Hakkında Ne Düşünüyorum(DİĞER BÜTÜN SİTELERDE BANLANDIMDA Bİ BURASI KALDI)
seviyorum bu siteyi evim gibi....yaaa yöneticiler bayılıyorum size yaaaa çok tavatır insanlarsınız!......
Ve...
daha ne soracankineee anamı ağlattın vallaaa!.....