Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo Ekibimiz Yenilendi
Pınar_34
12.10.2008, 23:41
Fırtınalı havalarda ulaşmak istedikleri noktaya varanlar, gerekli azme sahip olan ve doğru dümen tutanlardır. Bu azmimiz doğrultusunda, gerçekleştirdiğimiz / gerçekleştireceğimiz değişiklikler ve projelerle fark yaratmaya devam edeceğiz.
Mesajıma ülkemizin önde gelen firmalarından birinin başkanının şirketlerini anlatan ve bize bire bir uyan mesajı ile başlamak istedim.
Radyomuzda 13.10.2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sorumlularında değişiklikler yapılmıştır. Bu bağlamda;
Genel Sorumluluğa Forumumuzun yöneticilerinden ve Alevionline Haber Koordinatörü olan arkadaşımız Revival,
Genel Sorumlu Yardımcılığına DJ.lerimizden 35_58 arkadaşlarımız getirilmiştir.
İki arkadaşımıza da yeni görevlerinde başarılar dilerim.
başarilarinizi devamını diliyorum hızır yardımcınız olsun
'Serhan'
13.10.2008, 02:42
görevlerini başarıyla yapacaklarına inanıyorum.
dj kadromuza katılan sevgili &hayat& arkadaşımızada başarılar diliyorum.
Cumartesi-Pazar düzenli programlar yapılsa ya...
Yetkililer duysun bu sesi.
haziran_AW
13.10.2008, 11:56
değerli dostalarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.görevlerini başarıyla yürüteceklerine olan inancım tamdır.
alev_2005_2005
13.10.2008, 13:42
Başarılar diliyorum...
Ve başarının sizin yoldaşınız olacağına eminim.
Pınar_34
13.10.2008, 14:46
Radyo sorumlusu arkadaşlarımız bu önerini dikkate alacaklardır. Her akşam program var aslında seni de bekleriz radyoya :)
Serife_aw
13.10.2008, 21:25
yeni goreviniz hayirli olsun basarılar
Duyduk sesi :) Çok kalın bir ses:)
bundan sonra bir duzen oturturuz diye dusunuyorum ama belirli bir program yapilmamasina ragmen ozellikle hafta ici aksam ve haftasonlari yayin yapiliyor herkesi bekleriz
hayırlı olsun canlar yolunuz açık olsun..
HayırLı oLsunnn :) BaşarıLarınızın Devamı DiLerimmm
ali abim ve yagmurcum başarılar dilerim yeni görevinizde :)
arjin ümit
15.10.2008, 20:20
sevgili ali ve yagmur yeni görvinizde basarilar dilerim sevgilerle.:)
*_Suskun_*
15.10.2008, 23:24
Görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Başarıları daim olsun...
ArkadaşLar beLki 7/24 yayında oLamıyoruz ama herkezin bir saati olabilir diye düşünüyorum...Şuanda djLik görevinde bulunan arkadasLar boş oldukları günlerini ve saatlerini yazarak ve yeni djLer ekLenerek belki radyomuz daha çok aktif durumda olur herkeze 2 ve 3 saat veriLebiLir..hatta bunu iLerLeterek anonsa biLe geciLebiLir diye düşünüyorum YöneTimin DikkaTine :)))
Yeni görevLeriniz hayırLı oLsun dostLar..:)
herkese yeni görevleri hayırlı olur inşallah...daha uzun yayınlar dileğiyle:)
kızıldag
21.10.2008, 23:31
basarılar arkadaslar:cool:
Radyomuzun daha fazla online ve daha çok kişiye hitap edebilmesi için çalışmalarımıza son sürat devam etmekteyiz. Bu vesile ile aramıza her gün yeni arkadaşlar katmayı düşünüyorduk ve düşüncemizin ilk ayağını gerçekleştirdik. Bu gün meçhul ve gülşah06 arkadaşlarımızı radyomuza dj olarak aldık. Kendilerini kutluyorum. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Hayırlı olsun..
haziran_AW
18.11.2008, 10:24
başarıları daim olsun.
bu sıralar radyoya çok takılır oldum.
hayırlı olsun derim.
görüşmek üzere...
Başarı dilemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Hakkını vereceklerdir
Serife_aw
18.11.2008, 13:18
hayırlı olsun arkadaslar basarılar
Başarilar arkadaşlar yürekden kutluyorum sizleri :)
Başarılar ve kolaylıklar dilerim..
Vay ße...! ne Diim Size heLaL oLsun ;)
(Sözüm mecListen DisaRı anLayan anLaDi )
ßaşarıLaR aRkadasLar
Pınar_34
18.11.2008, 18:16
Yeni gelen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...
Pınar_34
18.11.2008, 18:47
ali1989 arkadaşımız radyomuza DJ olarak alınmıştır. Görevinde başarılar dilerim...
AZRALİNİM8189
18.11.2008, 19:31
arkadaslar sizleri kutluyorum ve sorunsuz yayınlar diliyorum
DJ KIWANCH :D :p
Radyomuzun DJ kadrosuna bir arkadaşımız daha katılmıştır. Alevikıs kullanıcı isimli kardeşimiz de bundan sonra bizimle birlikte Radyo Aleviweb'in daha iyi bir hal alması için emek sarfedecektir. Kendisine hoş geldin diyor kolaylıklar diliyorum. Hayırlı olsun
'Serhan'
23.11.2008, 02:14
Radyomuzun DJ kadrosuna bir arkadaşımız daha katılmıştır. Alevikıs kullanıcı isimli kardeşimiz de bundan sonra bizimle birlikte Radyo Aleviweb'in daha iyi bir hal alması için emek sarfedecektir. Kendisine hoş geldin diyor kolaylıklar diliyorum. Hayırlı olsun
ben bu şeker kardeşimin dj liğine karşıyım.
yağmur ve bana sürekli gelip dj olmak isteğini sölüyordu sevgili hazal bizde ona bi şart koşmuştuk eğer derslerini başarıyla tamamlarsa görev verecektik fakat uyanık :) çaktırmadan demekki sana başvurmuş alicim :)
hazal kardeşimin görev almasını biraz daha ertelesek güzel olur,önce dersleri çünkü :ok:
ben bu şeker kardeşimin dj liğine karşıyım.
yağmur ve bana sürekli gelip dj olmak isteğini sölüyordu sevgili hazal bizde ona bi şart koşmuştuk eğer derslerini başarıyla tamamlarsa görev verecektik fakat uyanık :) çaktırmadan demekki sana başvurmuş alicim :)
hazal kardeşimin görev almasını biraz daha ertelesek güzel olur,önce dersleri çünkü :ok:
SevgiLi Serhan aßicim :) senin demen herşeyi degiştirir bunu unutma ama derslerim şuanda çok iyi farkındaysan burda çok takılıyorum o süre içinde burda birşeylerle oyalanmak daha iyi diye düşünüyorum hatta bu konuyu senLe özeL oLarak konuşSak belki daha iyi olur biliyorumki burdaki herkez benim için çalışmamı istiyo ama inanınki ben her türlü başarabilirim...Eger ßir zayıfLık oLursa dersLerimde ßeni her türLü ÇıkaRtın...
'Serhan'
23.11.2008, 20:05
SevgiLi Serhan aßicim :) senin demen herşeyi degiştirir bunu unutma ama derslerim şuanda çok iyi farkındaysan burda çok takılıyorum o süre içinde burda birşeylerle oyalanmak daha iyi diye düşünüyorum hatta bu konuyu senLe özeL oLarak konuşSak belki daha iyi olur biliyorumki burdaki herkez benim için çalışmamı istiyo ama inanınki ben her türlü başarabilirim...Eger ßir zayıfLık oLursa dersLerimde ßeni her türLü ÇıkaRtın...
peki öle olsun bakalım ama bak bi zayıf filan haberi alayım o zaman sorarım sana tamammı? :)
boran_6 arkadaşımız yayinci olarak aramıza katılmıştır. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.
Pınar_34
24.12.2008, 11:29
dural arkadaşımız radyomuza DJ olarak atanmıştır. Yayın hayatında başarılar dilerim...
Arkadaşlar radyomuzda banada sunuculuk imkani verdiğiniz için teşekkürederim...:)
1* Revival (DJ)
2* 35_58 (DJ)
3* Nur 35_58 (DJ)
4* Serhan (DJ)
5* Arjin Ümit (DJ)
6* Haziran_AW (DJ)
7* &hayat& (DJ)
8* Ali1989 (DJ)
9*Boran_6 (DJ)
10* Dural (DJ)
11*HazaL (DJ)
'Serhan'
04.01.2009, 01:17
ekip sağlam :ok:
ekip sağlam :ok:
Öyledir:)
haziran_AW
04.01.2009, 02:22
sağ olsunlar dural ve boran arkadaşlar tek başlarına sırtladılar gidiyorlar.emeklerine yüreklerine sağlık.
eEet ßaya SaqLamm :)) ekip
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.