Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo Aleviweb İçin Dj Alınacaktır
Merhaba
Değerli Aleviweb ailesi, bildiğiniz gibi Aleviweb'in bir radyosu bulunmaktadır. Bizler radyomuzu uzun zamandır hem müzik hemde sohbet amaçlı kullanıyoruz ve çok güzel arkadaşlık lar kurup, güzel sohbetler ediyoruz Türkülerimizin eşliğinde. Malumunuz üzere gönüllü Dj lik yapan arkadaşlarımızın bir kısmı çalışıyor bir kısmı okuyor bir kısmı da bir şekilde bir uğraş sahibi. O yüzden Radyomuzun online olma süresi zaman zaman düşük olmakta. Özellikle gündüzleri radyomuzu açmakta zorlandığımızı zamanlar oluyor. Son zamanlarda büyük bir çaba ile Radyomuzu götürmeye çalışan arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür etmek istiyrum. Yeri gelmişken başta Hayat ve 35_58 arkadaşlarıma ve diğer dj arkadaşlara da emeklerinden ve özverilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hal böyle iken; Radyomuzun daha çok arkadaşa hitap etmesi açısından, kadromuzu yenilemek ve genişletmek istiyoruz. Bu konuda bizimle ekip arkadaşlığı yapacak arkadaşlara kapılarımızı açıyoruz. Özellikle gündüzleri radyomuzu açabilecek arkadaşların bizimle irtibat kurması ve aramıza katılmalarını uygun gördük. Bu işi severek ve isteyerek, yapabilecek arkaaşlar varsa bu başlık altında bizimle irtibata geçebilirler.
Sevgiler.
valla sevgili revival bildiginiz gibi ben askerdeydim yeni geldim.su anda bostayım.aw için tabiki bu işi seve seve yapmak isterim.gündüzleri bostayım hata geceleride:).becerebilirsem yaparım fakat ilerde dolu olurum.belirsizliğini koruyan bir süre içinde hani nasıl diim işe girismek dogru olurmu bilmem...
valla sevgili revival bildiginiz gibi ben askerdeydim yeni geldim.su anda bostayım.aw için tabiki bu işi seve seve yapmak isterim.gündüzleri bostayım hata geceleride:).becerebilirsem yaparım fakat ilerde dolu olurum.belirsizliğini koruyan bir süre içinde hani nasıl diim işe girismek dogru olurmu bilmem...
Başvurunuz değerlendirilecektir. Benimle iletişim kurmanızı istesem. radyo@aleviweb.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
bende dj olmak istiyorum radyomuza gündüzleri müsaitim :)
bende dj olmak istiyorum radyomuza gündüzleri müsaitim :)
Olmuşsun bile sevgili ali
eee bende olabiliyom mu dj :) ama ben yayinciyi tercih ederim :)
eee bende olabiliyom mu dj :) ama ben yayinciyi tercih ederim :)
Olabilirsin tabi, seni de yayinci yapalım öyleyse:)
olmusum bile :D
oyleyse tebrıkler.Aramıza hosgeldın.
slm bende dj olmak istiyorum...:) Olabilirmiyim...
nur_35_58
23.12.2008, 12:17
Ne olur beni de alın :p
Aramiza hoşgeldin boran başarilar diliyorum
olmusum bile :D
Hoş geldin Boran hayırlı olsun ee artık kendi sesinden şiirlerde dinleriz umarım :)
Dural;Boran gelince senin eksikliğin farkedildi sen olmazssan olmaz şimdi süper ikili AW radyosunda güzel olacak .. :)
HEVİDARIM
23.12.2008, 12:58
Boran 6 ve ali1989 canlar yeni yayın hayatınız hayırlı olsun umarım bizlere keyifli türkü anları yaşatırsınız...:):ok:
Borandan sonra seni de kadroda gormek guzel olacak Dural:)e arsiviniz guzel bize lazimsiniz:cool:
boran ve dural yayın hayatınızda başarılar dilerim canlar.kolay gelee...
alev_2005_2005
23.12.2008, 16:18
Başarılar arkadaşlar :ok:
ßaşarıLaR boran aramıza hosgeLdin.. duraLı kuzenimiiideee dj Yapınnnnnnn :p
Tesekür ederim arkadaslar . Duralı boşverin o dj olmasin . Bütün türkülerini benim pc den caldi. Neyse espri bi yana bence duralda olursa radyomuzun zaman zaman kapalı kalma sorununu çözeriz diye düşünüyorum. Başarı ve tebrik mesajlarından dolayı bütün dostlarıma tesekür eder yayınımda onlarıda görmekten zevk duyacagımı belirtirim. :)
Pınar_34
24.12.2008, 11:30
dural ve boran hoşgeldiniz, başarılar dilerim...
arkdaşlar hoşgeldiniz görevinizde başarılar : )
dilek-16
27.12.2008, 10:49
dj olmak bende olsammiki yada yapabilirmiyim güsel bişeye benzıyo insanlarlamuhabbet etmek onlarla bişeyler pylasmak.
sen aw medeni cesaret güzelisin :) yaparsın :)
Şile_Roze
28.12.2008, 01:04
Bende DJ olmak İsterİm
sayın aleviweb yönetimine;
iş ile ilgili dışarıya gitme durumum ve bazı sorunlar nedeniyle kendi isteğimle ayrılmıs oldugum djlik görevini tekrar üstlenmek istiyorum..
tabiki bir sorun teşkil etmiyorsa..
saygılar............
'Serhan'
28.12.2008, 02:06
sayın aleviweb yönetimine;
iş ile ilgili dışarıya gitme durumum ve bazı sorunlar nedeniyle kendi isteğimle ayrılmıs oldugum djlik görevini tekrar üstlenmek istiyorum..
tabiki bir sorun teşkil etmiyorsa..
saygılar............
selçuk seni kalın bi sopayla dövecem en sonunda :p:D ne kararsız adamsın sen yaa :) ne nickde karar verebildin ne dj likde :D neyse senin durumuna bakacaz yabancı değilsin yaparız bişeyler :)
selçuk seni kalın bi sopayla dövecem en sonunda :p:D ne kararsız adamsın sen yaa :) ne nickde karar verebildin ne dj likde :D neyse senin durumuna bakacaz yabancı değilsin yaparız bişeyler :)
saolasin yöneticim:)
abi ya ben sevdim djliği o yüzden tekrar olmayı istiyorum:):):D
abi zaman kararsız kalmış hayata.ben kalmışım çok mu:D:)
bende olabilirmiyim acep?
yaşım uygun mu?
ihtiyarmıyım?
venge hak olursa bende olacağım.
siz ve hakkı kabul ederse..
dilek-16
28.12.2008, 18:46
vayyyyyyyyyy bakacak yaparız bişeyler ha :o hımmm torpil kokusumu sezıyorum...
haziran_AW
28.12.2008, 19:51
torpil olmuşken mucobanla venge hak abimizide yapalım. :)kadromuzu artıralım.radyomuz çağlayıp coşsun :D
Torpil falan olmaz bizim olduğumuz yerde:)
Ya ne ugurlu ayagım varmış :D Sürüyüp gelmişim. Baksanıza dj talebinde patlama var :D Ama sunu belirtmeden edemeyecegim. Hakkı abimle aynı yerde yayın yapmış birisi olarak bütün diğer dostlar gibi onuda görmek beni mutlu edecektir. :D
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.