PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tüm antivirüs yazılımları (Arşiv)

bir.enstante
18.08.2006, 15:15
Norton-2006............
[Only Registered Users Can See Links]

Kaspersky'in Son sürümü gercekten başarılı bir program

(CRACK)

Nod32 gerçekten güzel bi program bilgisayarı kasmıyorda.....

(CRACK)

Avast başarılı virüs programı olmakta olup üstelik türkçe....

Deepfreeze....

Aw Munzur
19.09.2006, 04:07
sevgili dostum sen hangi virüs programını kullanıyorsun veya hangisini öneriyorsun.bide Kaspersky internet security mi son sürüm o bildigim kadarıyla artı freewall mı yoksa kısıtlımı süreleri.???
bende Kaspersky personel var memnunum ama son sürüm Kaspersky internet security eger freewall se yüklemeyi düşünüyorum

bir.enstante
19.09.2006, 09:52
Kaspersky personel kullanıyorum,çıkan iğrenç ses hariç oldukça da memnunum :) sanırım linki yanlış vermişim ,freewall değil. şayet ihtiyacınız olursa lütfen ulaşın

ibrahim_44
20.09.2006, 17:47
BitDefender 9 Internet Security şaşma bundan sana demesi pc yi hiç kastrımaz artı all in one cinsi program firewall u falanda vvar sitede yazmıştım ben onların şeylerini... bir indirip kur görüceksin vazgeçemssin (:

Aw Munzur
21.09.2006, 03:29
arkadaşlar ben son 2007 sürüm iyi bir freewall anti virüs programı bulamadım bildiginiz bir link varsa yardımcı olun kaspersky personel vardı bende memnundum ama ne yazıkki windovs güvenlik merkezi eski diye rapor veriyo güncellesende aynı, 2006 sürüm oldugu için bir faydası yok. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim dostlar

bahey608
21.09.2006, 16:24
şimdilik sana zone alarmın free versiyonunu tavsiye edeyim. bir ay kadar idare et,sonra amerikada yaşayan bir türk,ün ceo lugunu yaptıgı comado nun türkçe versiyonu çıkacak ozaman ona geçersin, şu anda bile free olmasına ragmen bütün testlerde ücretli firewalları testlerde geride bırakıyor.

Aw Munzur
22.09.2006, 00:44
tşk ederim sevgili dostum ama zone alarm tek başına yeterli olmuyor ne yazıkki, internet güvenliginde iyi ama bilgisayar için virüslere karşı iyi bir anti virüs programına ihtiyaç var.

bahey608
22.09.2006, 09:32
tşk ederim sevgili dostum ama zone alarm tek başına yeterli olmuyor ne yazıkki, internet güvenliginde iyi ama bilgisayar için virüslere karşı iyi bir anti virüs programına ihtiyaç var.
ben yanlış anladım ozaman , virüs programın var yanına firewall istiyorsun zannettim. fiewall ve antivirüs aynı programın içinde olan kaspersky nin KİS ni kullanacaksın ozaman sitesinden indir. ücretsiz arıyorsan ozaman zone alarm ve yanına antivir i öneririm. ama ben KİS,i crack sitelerden kırılmış haliyle arıyorum diyorsan, trojan yeme ihtimalin var, tavsiye etmem. ücretsiz olsun yasal olsun.

ibrahim_44
22.09.2006, 19:29
senin pc ye bitdefender i yükle weya kafana göre denemeler yap

adresinde ben vermiştim hepsinin linkini hepsinin crackı yada keyide içinde :D

beleş beleş kullanın :ok:

ama en iyi firewal black ice tır ama kullanması biraz karışık gibidir o yüklü olursa pcnde ne bir popup penceresi çalışır nede sen istemeden bir .exe dosyası çalışır pcnde

Aw Munzur
18.10.2006, 19:09
valla canlar en iyi virüs programını bilgisayarıma kurdum.kaspersky internet security(kis) tek geçerim içinde içinde anti hacker,anti spam,anti spay ve birçok özelligi barındırıyor yanında ad-aware veya spy bot gibi yardımcı programlar kullanmayada gerek yok zaten bunlarıda içerisinde barındırıyor.

hakikat
25.10.2006, 15:18
arkadaşlar benim nacizane tavisyem her işlem için ayrı program kullanmanız. yoksa virüsten korunacağım diye bilgisayarınızı verimli kullanamazsınız. ben kendi kullandıklarımı yazayım.

NOD32 antivirüs.

harika bir virüs programı, bilgisayarı kasmıyor ayrıca kendi database sinde olamamasına rağmen bir virüsü direk olarak yapısından tanıyor.

Ad-Aware spyware

buda harika bence. spyware programlarının içinde en iyisi diyebilirim. en azından haftada bir bilgisayarınızı tarattırdığınızda hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

Firewall olarakta bence windowsun eğer güncellemeririni yapıyorsanız ek bir firewall kullanmaya gerek yok.

saygılar sevgiler.

canm
13.11.2006, 03:55
MsAfee nasil dostlar, ?

Aw Munzur
13.11.2006, 07:14
valla canlar ben kaspersky internet security'yi kullanıyorum çok iyi bir program içinde anti hacker,anti spam ve anti spay gibi özellikler bulundugu için ad-aware gibi spay-spam temizleme programlarınada gerek yok canlar

psSeDa
14.11.2006, 00:23
bende kaspersky kullanıyorum gerçekten güzel bir antivirüs programı

Aw Munzur
14.11.2006, 14:39
evet sevgili igde bir çok anti virüs programı kullanmama ragmen kaspersky'yın verdigi verimliligi veremedi.şuanda üretilen en iyi birkaç programdan biridir bencede can