PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürücüm DVD okumuyo...!

*_Suskun_*
28.08.2006, 23:13
Yoldaşlar benim bilg.sürücüsü DVD room ama DVD okumuyo.! Bunun nedeni ni bilen var mı acaba.? Ayarla ilgibi bişiy mi.? Yardımcı olursanız sevinirim...

HarperScout
28.08.2006, 23:34
Sanırım Yüklediğin yeni Programlardan Biri Sebep Olmuştur Bu Soruna..

Format Atmanı Tavsiye Ederim Yine Düzelmezse Dvd in Büyük Olasılıkla

Bozulmuştur..

Yezdinşêr
28.08.2006, 23:39
Yada DVD rom un cok kaliteli ise orjinal olmanyanlari da okumuyor olabilir. Orjinal miydi cd bilmiyorum. Ayrica DVD RW rom un yokssa dvd copy de yapamazsin. öncelikle git bir cafede dvd cd ni bir dene aciyorsa ve seninki acmiyorsa problem senin DVD rom dadir.

cww
29.08.2006, 01:00
1. dvd rom da sorun olabilir
2. dvd driverinin tekrar yuklenmesı gerekebilir
3. dvd çizik olabilir

*_Suskun_*
29.08.2006, 01:24
Yoldaşlar DVD RW.zaten bu CD kopyalıyo biliyo falan. ama DVD okumuyo.! Boş DVD aldım yazdırmak için 3ünüde okumadı.! DVD yi takıyorum ama bişey oldugu Yok.! Acaba diyorum çalıştır bölümünde falan ayarı olabilir mi.? Olmazsa bi cafeyemi gitsem napsam ya :(

Yezdinşêr
29.08.2006, 01:33
Yani bos dvd lere birseyler kopyalamak istediginde cd leri disari mi veriyor ne yapiyor,yoksa sen programsiz falan mi dvd cd sine atmayi deniyorsun dosyalari,yani ara bir program kullaniyormusun nero falan gibi

*_Suskun_*
29.08.2006, 01:37
Yani bos dvd lere birseyler kopyalamak istediginde cd leri disari mi veriyor ne yapiyor,yoksa sen programsiz falan mi dvd cd sine atmayi deniyorsun dosyalari,yani ara bir program kullaniyormusun nero falan gibi

Yoldaş DVD yi takıyom hatta şimdi de denedim.! Bilgisayarımı açtıgımda DVD yi gözükmüyo.! Nero var bende onla yazdırıcam zatende DVD yi görmüyoki sürücü.! Bunun bi ayarın falan var mı çalıştırdan falan.! Bilginiz var mı ya... Çokta acil işim Bilg. full doldu Hiç bişiyde silemiyorum çogunu DVD ye aktarıp bi köşeye koyucam.!

Yezdinşêr
29.08.2006, 01:49
ya dostum sen dvd yi koy neroyu ac ondan sonraa oraya kopyalamayi dene. Egerki nero da hata veriyorsa onu arastiririz. Ama sen nero yu acmadan dvd yi görmüyor diyorsan yani yazilmamis dvd yi görmemesi bana mantikli geliyor. yani suna benzettim. Önceden yeni aldigin bir diskete format atmadan bilgisayarlar disketi okuyamazdi...Yani nero da cd yi görmezse o zaman baska bir sorun var

*_Suskun_*
29.08.2006, 02:04
ya dostum sen dvd yi koy neroyu ac ondan sonraa oraya kopyalamayi dene. Egerki nero da hata veriyorsa onu arastiririz. Ama sen nero yu acmadan dvd yi görmüyor diyorsan yani yazilmamis dvd yi görmemesi bana mantikli geliyor. yani suna benzettim. Önceden yeni aldigin bir diskete format atmadan bilgisayarlar disketi okuyamazdi...Yani nero da cd yi görmezse o zaman baska bir sorun var

Arkadaşım bilgisayarımı 5dk. dondurmaktan başka bişiye yaramadı.! Sinir oldum valla kasayı parçalıycaktım :hijo_de...: Dosyaları attım yazdır dediim boş cd tak dedi. Taktım ama durdu durdu kabul etmedi.! Sonra nero yu kapatmak istedim dondu bilgisayar...

Yezdinşêr
29.08.2006, 02:16
Dostum valla anlamadim yani söyledigin durum bir kere basima geldi oda cd rw rom a dvd koyup yüklemeye calsinca gelmisti. onun disindada hic basima gelmedi

*_Suskun_*
29.08.2006, 02:18
Sagolasın yinede yoldaş yardımcı olmaya çalıştın...:)

Yezdinşêr
29.08.2006, 02:19
ne markaydi senin dvd rom yada bilgisayarima sag klik yap ordan özellikleri sec ordan donanimi tikla ordan da aygit yöneticsini tikla bakalim orda dvd nin üzerinde soru isareti falan var mi

*_Suskun_*
29.08.2006, 02:41
Valla hiç bişiy Yok normal gözüküyo.! Ayrıca üzerinede tıkladım.! Bu aygıt düzgün çalışıyor dedi :) he bide şu yazıyo.!

Aygıt türü : DVD/CD-ROM sürücüleri

Üreticisi : (Standart CD-ROM sürücüler)

Bu konum da neden 0 yazıyo anlamadım yoldaş.! Sen belki anlarsın...

koçero
30.08.2006, 18:22
arkadaşım boş cd tak dediğinde görmediyse cd yi dvd room da bi arıza olma olasılığı yüksek oyüzden arkadaşların söyledikleri yöntenümleri deneme yanılma yoluyla yap derim

*_Suskun_*
30.08.2006, 18:35
Yoldaş denemediğim şey kalmadı.! Sürücü çalışıyor ama DVD yi görmüyor.!