Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyomuz suanda Test yayinda
arkadaslar suanda test yayinlarimiz devam ediyor. Müzik dinlerken ayrica chat te yapma imkanimiz var suanda radyoyu sitedeki misafirlerde dinleyebilirler.ama yazi yazamazlar sadece kayitli üyeler yazi yazabilirler
saygilar [Only Registered Users Can See Links] bu linktende ulasabilirsiniz radyomuza. Yayin suanda bende istek sarkilari olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
saygilar
Saat 18.00 den itibaren baslayan Aleviweb Radyo yayini su an itibariyle devam etmektedir
saygilar
Sevgili arkadaslar her nekadar radyo yayinimizin test oldugunu da söylesek. Yayinimiz 24 saat durmadan devam ediyor
120 suan itibariyle radyoda chatte muhabbette geyikteyiz...
resme tiklarsaniz görürsünüz
saygilar
Radyomuz yine herzamanki gibi online arkadaslar
radyoda yayin suanda bende tüm üyeler ve üye olmayanlar davetlidir.
Radyomuz su an itibariyle hala online. isteyen herkes girip dinleyebilir. üye veya üye olmamasi farketmez
saygilar
Kolera, ben radyoyu dinleyemiyorum ."ulaşılamıyor, daha sonra deneyin" şeklinde bi uyarı çıkıyo, yayını kestiniz mi? yoksa bana has bi durum mu acaba, bilgin var mı??:(
actim yayin suan bende
saygilar
suan itibariyle ben türkan ve ermisli arkadasmiiz radyoda hem chatte hem müzikde
Radoyumuz su an itibariyle online arkadaslar
saygilar
Radyo suan online hepinizi bekliyoruz
Radyomuz suan onlinw Dj Ceyhun arkadasimiz.
radyomuz su dakika itibariyle online
Radyomuz suan online Dj Ceyhun. Hepinizi bekliyoruz
Radyomuz suan test yayininda . Müzikleri ben caliyorum.
Müzik dinlerken sohbet de edebileceginiz radyomuz suan online. Yayin bende.
saygilar
Arkadaşlar radyomuz da yayın devam ediyor...
Gelin hep birlikte ezgilerimize kulak verelim, dost sohbetleri edelim.
Arkadaşlar, 34 yıl önce kaybettiğimiz değerlerimizin destanı "kızıldere" yi şuan radyomuzda dinleyebilirsiniz.Anılarına saygıyla.
Radyomuz kapanmıştır, ilerde yeniden [Only Registered Users Can See Links] çatısı altında yayın yapılacaktır. Bu konuda turkulerinsesi.com' u takip edebilirsiniz.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.