Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgisayarımda sorun var??
Aw Munzur
17.10.2006, 04:31
canlar internette bazı sayfalara girince bilgisayarım hata verip sayfadan atıyo acaba sebebi ne olabilir.explore.exe sorunla karşılaştı diyip kapatıyor bu konuda bilgisi olan canlardan yadım istiyorum.
nildeniz
17.10.2006, 11:14
bazı siteler senin bilgisayarında mevcut olan güvenlik duvarına takılıyor olabilir , yada explore.exe zarar görmüş olabilir bence sen genel bir virüs taraması yap, ve aynı sitelere başka bir bilgisayardan da denediğinde giremiyorsan senin bilgisayarında değilde sitede bir problem vardır. diger türlü explore.exe yi tekrardan yükle.
Dediğim gibi PropLem tam net anlasıLmıyor ama java olan sitelere rastlamiş olaßilirsin java yoksa atar,ve pencere kapanır gerekirse mSn adresimi ekLe problemini hallederim...
dostum en kolay yöntem sistem geri yükleme yap hiç uğraşmadan kurtul..
Aw Munzur
18.10.2006, 00:27
[Only Registered Users Can See Links]
arkadaşlar böyle bir sorun veriyo ve sayfayı sollandırıyor.
jacabo02
18.10.2006, 00:39
ben sizlere mozilla firefoxu öneririm bir kere kullanmaya başladınızmı bir daha iexplorerı kullanmayacaksınız :D
isteyenler burdan indirebilir ([Only Registered Users Can See Links])
saygılarımla...
Aw Munzur
18.10.2006, 05:04
valla tavsiyen için teşekkürler can birde onu deneriz inşallah bir daha olmaz.lakin bu sorunun neden kaynaklandıgını ögrenebilseydim iyi olacaktı.
sevgili savalanli, sorunun tam nerden kaynaklandigini bilememekle birlikte active-x ayarlariyla ilgili olabilecegini düsünüyorum. Sahsen yillardir explorer kullanmiyorum. jacabo02 nin tavsiye etigi mozilla firefox kullanicisiyim ve oldukca memnunum.
kardeş sorun bilgisayarında flash player yüklü olmadığı için. içinde flash animasyon ve activex animasyon barındıran sitelerde bu uyarıyı alırsın.
eğer flash player i yüklemek isteyen varsa
[Only Registered Users Can See Links]
buradan yükleyebilirler.
KIZIL.FIRTINA
25.10.2006, 20:31
senin bilgisayarda o sorun varmış benim ki tamammen sıyırdı kafayı yedi sorduğumda aldığım cevap;
sistem hatası kafasına göre canı isteyince çalışıyor
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.