PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adapazarı'nda Sağcılar Yine Saldırmış

Ceyhun
30.03.2006, 02:18
[Only Registered Users Can See Links]

Adapazarı'nda geçen yıl TAYAD'lılara dönük saldırıdan sonra, bu yıl da diğer bir sol grup olan TKP (Türkiye Komünist Partisi) taraftarı afiş asan iki kişiye sağcı gruplar saldırmış.

heterodoks
30.03.2006, 15:45
Grev yapan işçilere saldırıldı

Parsız eğitim afişi asan üniversitelilere saldırıldı

Halkevcilere saldırıldı

ÖDP lilere saldırıldı

DTP lilere saldırıldı

Daha dün referandum sandığı açan Antalya Tabip odası üyelerine saldırıldı..

şimdide TKP lilere saldırıyorlar.

Biz saldıranları tanıyoruz.Tanımayanları ve hala görmeyenleri anlamaya tanımaya çağırıyoruz.

Üniversitelerde saçı uzun, top sakallı avına çıkan, devrimci demokrat öğrencilere satırla saldıran, Maraşta hamile kadınları Allahu ekber nidalarıyla şişleyenler hep aynı kişiler. Faşistler ve Faşizm..

Şimdide biri bayan ikisi erkek üç genci linç etmeye çalışıyorlar.Onlar geleneklerine ve özlerine uygun davranıyorlar.Onlardan beklenen ve istenende bu zaten. Linç kültürü faşizmin özüdür.

Ya bizler ne yapıyoruz. Biz hiç bir şey yapmadığımız için bunlar oluyor zaten. Daha ne kadar suskun ve duyarsız kalacağız..

Linç edilmek istenen canları aşağıdaki video ile selamlıyorum. Yüreğimiz sizlerle.

[Only Registered Users Can See Links]

Ceyhun
30.03.2006, 16:31
Saldırıya uğrayanlar sanırım TKP'liler değil; Sakarya Gençlik Derneği üyeleriymiş. Bu yönde bilgiler geliyor.

Adam
30.03.2006, 17:24
Sakarya gerçekten ilginç bir ilimiz. Önyargılı olarak bakıp tüm şehri genelleme kurbanı yapmak yalnış bir yaklaşım, ama nedendir bilinmez şehirde yaşayan insanların bir kısmında(büyük veya küçük) uç noktada faşistlik var. Yani bu olayların sakaryada sürekli olmasının bir nedeni olmalı.

Tonyukuk
30.03.2006, 22:16
Arkadaşım hemen bilip bilmeden yazmayın. Sağcıların saldırdığı ne belli? pkk bayrağından bahsediliyor orada. insanlar vatanını savunuyor. bunun sağla solla ilgisi ne?

Ceyhun
30.03.2006, 22:20
Arkadaşım hemen bilip bilmeden yazmayın. Sağcıların saldırdığı ne belli? pkk bayrağından bahsediliyor orada. insanlar vatanını savunuyor. bunun sağla solla ilgisi ne?

Arkadaşım orada "ülkücü gruptan" bahsediliyor haberlerde. Ülkücüler devrimci mi? Sağcı grup işte. Ayrıca Mahir Çayan afişi asan öğrenciye 500 kişiyle saldırarak mı vatan savunması yapılıyormuş?

Kolera
31.03.2006, 15:22
Klasik sagci tarzi iste . yillar yili ayni adamlara körükörüne bagli kalirlar sonrada vatanini en seven olurlar ve seni vatani sevmemekle suclarlar. tartismayi bilmez,kaba kuvvetten güc alirlar. o kaba kuvvette 1 e karsi 10 3 e karsi 50 gibi falan sayilarla. Bende istanbuldayken geceleri bazen sokaga cikmaya cekinirdim.