PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mahİr Çayan Ve ArkadaŞlari...

EŞİTLİK PARTİSİ
30.03.2006, 19:45
Mahİr Çayan Ve ArkadaŞlarinin Şehİt EdİlİŞİnİn 34.yil DÖnÜmÜnde Anilari ÖnÜnde Saygiyla EĞİlİrİm.

BektaŞ Çelebİ

OzaN35
30.03.2006, 20:18
ya istiklal ya ölüm tek yol devrim

Tonyukuk
30.03.2006, 22:14
80 öncesi millet birbirini sağ sol diye yemiş. Hepimiz aynı vatanın çocuklarıyız. Amerikanın oyununa geldik.

boikot
30.03.2006, 22:53
Mahir Çayan ve yoldaşları yolumuzu aydınlatıyor yaşasın devrim yaşasın Devrimci Dayanışma
faşist cunta hesap vermeli verecek
YAŞASIN SOSYALİZM

EŞİTLİK PARTİSİ
01.04.2006, 13:50
TEŞEKÜR EDERİZ...

Bu başlık altında ÖNDERLERİMİZİ anma adına mesaj bırakanlara sonsuz teşekür...
Sevgili dostlar bir bilgiyi sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim,geçen yıl yapmamıştık ama,bu yıl tüzel kişilik olarak diğer arkadaşların yaptığı gibi bu kutlama mesajını mümkün olan her yere yazdık...ama ilginçtir KOZMOPOLİT sitelerdeki trende baktım gayet yüksek...gerçi çok mesaj bırakmamışlar ama yüksek olması dikkatimi çekti...tabi her ziyaret eden DÜŞÜNCEMİZİ onayladı demiyorum ama...yinede sizlerin yorumuna bırakıyorum,saygılarımla.

Bektaş ÇELEBİ

Kolera
01.04.2006, 20:18
TEŞEKÜR EDERİZ...

Bu başlık altında ÖNDERLERİMİZİ anma adına mesaj bırakanlara sonsuz teşekür...
Sevgili dostlar bir bilgiyi sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim,geçen yıl yapmamıştık ama,bu yıl tüzel kişilik olarak diğer arkadaşların yaptığı gibi bu kutlama mesajını mümkün olan her yere yazdık...ama ilginçtir KOZMOPOLİT sitelerdeki trende baktım gayet yüksek...gerçi çok mesaj bırakmamışlar ama yüksek olması dikkatimi çekti...tabi her ziyaret eden DÜŞÜNCEMİZİ onayladı demiyorum ama...yinede sizlerin yorumuna bırakıyorum,saygılarımla.

Bektaş ÇELEBİ

Arkadaslar bende ulu önderleri saygiyla aniyorum. Konu burada pek alakali degil özür diliyorum sizlerden fakat benim merak ettigim bu esitlik partisi diye bir parti mi var. Bu arkadas bu partinin baskani falan mi .Gercekten merak ettim

EŞİTLİK PARTİSİ
01.04.2006, 22:40
Yani insan bu denli olurmu diyemiyorum...şu lafa bak,şu işe bak,şu söze bak...sorun ne biliyormusunuz,ne bu kin ve nefret...beni tanırmısın,bilirmisin,karşılaştınmı...yok...
Sanki bilmiyorsun...sanki kırk kez kontrol etmedin...
Yazık...yazık...biraz AKILLI düşün...
Güya bu sözlerle,temiz duygularla temennide bulunan arkadaşların temennisine haddi olmadan limon sıkacak...
Sen bu tavırlarla MAHİR ÇAYAN ve arkadaşlarının adını bile ağzına alma...çarpar seni...

Bektaş ÇELEBİ

Türkan
01.04.2006, 22:49
Eşitlik Partisi, arkadaş gerçekten senin nickinle aynı ismi taşıyan bir parti olup olmadığını öğrenmek istemiş galiba, bence bunu soruyor, sanırım bi yanlış anlaşılma var :( Sen biraz sert çıkmışsın gibi.

EŞİTLİK PARTİSİ
01.04.2006, 23:02
Sevgili Türkan...

Peki sizin gibi düşünelim...ama inan değil,olayı kişiselleştirmek istemiyorum ama,artık bu boyutta ne denir bilmem...
Bakın hayatta hiç bir DEVRİMCİYE yakışmayacak bir şey vardır,o da ben şuyum,şunu şunu yaptım....demek...
Ha diyeceksiniz ki,DEVRİMCİLER provakte olmaz,o da doğru,ama lütfen bu tür işlere meydan vermeyelim derim...
Yine bir yöneticimiz olarak olaya duyarlılık gösterdiğiniz için sonsuz teşekürler.

Bektaş ÇELEBİ

Türkan
01.04.2006, 23:15
Ben teşekkür ederim. :)
Kesinlikle yanlış anlamayın,ben yönetici değilim . Sadece yanlış anlamış olabilme ihtimalinize dikkat çekmek istedim, biraz da tansiyon yükselmiş gibi geldi o bakımdan fikir beyan ettim. Bana kalırsa herhangi bir provake çabası yok,ama olursa da buna meydan vermeyecek duyarlılığın sergileneceğinden de şüphem yok.Siz arkadaşın kafasına takılan noktaları aydınlatırsanız bu fikir alışverişinin kişisel bir tatışma havasına bürünmeyeceğini düşünüyorum. :ok:

OzaN35
01.04.2006, 23:24
şunu merak ediyorum tamam eşitlik partisinin genel başkanısınız
ama bir hristiyan forumunda üyemişsiniz
isminizi google da aratınca çıkan sonuçlardan biri
bu alevilerin islamlamla alakası olmadığını çıkaranlar olabilir
tıpkı google alevi yazınca karışımıza çıkan meryem ana ile ilgili reklam gibi

EŞİTLİK PARTİSİ
01.04.2006, 23:34
Sevgili Türkan...

EŞİTLİK PARTİSİ,25/05/2001 tarihinde 33 arkadaş tarafından kurulmuş ve yapılan kongrede şahsım oy birliği ile Genel Başkanlığa seçilmiştir...
O günden bu güne,kendi belirlediği strateji ve taktiklerle örgütlemesi devam etmekte,alınan karar gereği aynı gün olmak üzere,tüm İL,İLÇE,BELDE VE MUHTARLIK BÖLGESİ TEMSİLCİLERİ,YENİ GENEL MERKEZ BİNAMIZLA BİRLİKTE ÇOK YAKIN ZAMANDA KAMU OYUNA AÇIKLANACAKTIR...
Şu an web adresi,[Only Registered Users Can See Links] dir...
Saygılarımla.

Bektaş ÇELEBİ

Kolera
02.04.2006, 00:11
Yani insan bu denli olurmu diyemiyorum...şu lafa bak,şu işe bak,şu söze bak...sorun ne biliyormusunuz,ne bu kin ve nefret...beni tanırmısın,bilirmisin,karşılaştınmı...yok...
Sanki bilmiyorsun...sanki kırk kez kontrol etmedin...
Yazık...yazık...biraz AKILLI düşün...
Güya bu sözlerle,temiz duygularla temennide bulunan arkadaşların temennisine haddi olmadan limon sıkacak...
Sen bu tavırlarla MAHİR ÇAYAN ve arkadaşlarının adını bile ağzına alma...çarpar seni...

Bektaş ÇELEBİ

Bu dünyada bana araba carpabilir,elektrik carpabilir ama onun disinda hicbirsey carpmaz,car-pa-maz. Gerci sizin bu soruya Mahirleri karistirarak beni carpma gibi bir durumu katmaniz ve bulundugunuz konum itibariyle Parti baskani,soruma verdiginiz cevap ile de siyasete baya tecrübeli oldugunu göstermistir ikincisi söylediklerimde sahsiniza yönelik bir hakaret de bulunmadim. Sadece Esitlik partisi adiyla ortaliklarda reklaminizi yaparken(ki reklamin iyisi kötüsü olmaz cok dogru bir lafmis ) Insan gibi sordum böyle bir parti olup olmadigini . Acikcasi ben duymamistim. Egerki siz üye oldugunuzda bir aciklama yapmis olsaydiniz böyle bir soruyla da karsilasmazdiniz. Fakat sizi rahatsiz eden sanirim benim sorum degil,bu sorudan sonra taninmadiginizla ilgili endiselerinizdir. Baska bir arkadas sizin hiristiyanlarin forumunda da üye oldugunuzu google dan bulmus, ben bakmadim. Buda demektirki burada bulunma sebebiniz Alevilik degil Alevilik kisvesi altinda kendi siyasi hareketinizin reklamini yapmanizdir. Forum kurallari icersinde sanirim bununla ilgili olumsuz bir madde yok yada varsa benim gözümden kacmistir. Sizin cevapladiginiz konulari da daha önceki bölüm sorumlulugu görevime dayanarak biraz takip etmisligim vardir. Forumda sadece vermek istediginiz mesaji verip gidiyorsunuz. Kendinizi bize forumun bir parcasi olarak göstereceginiz birseyler de yok. Gerci bu forumun bir parcasi olmak gibi bir yükümlülügünüzde yok.

AMA

Ben bu forumun bir parcasiyim. En azindan kendimi öyle görüyorum. ve burada yazi yazan her kisinin nickinin anlamini merak edebilirim sorabilirim hatta yorum da yazabilirim . Ama soru soruldugu zaman sizin gibi cirkin tavirlar icersine girmem. Size siyasi hayatinizda basarilar diliyorum. Umarim bir kac yerde ihtiyar heyetine girebilirsiniz.
Saygilar

EŞİTLİK PARTİSİ
02.04.2006, 00:25
Sevgili ozanercan...

Bilrsiniz ki DEVRİMCİ BİR SİYASİ PARTİ,DEVRİMCİLİĞİN TEMEL İLKESİ OLAN,ırk,din,dil,renk ve her türlü ayırımcışığı ret ederek çalışmasını YÖNETMEK ÜZERE TALİP OLDUĞU toplumunun tüm kesimlerine yayar...sanıyorum incelemişsinizdir,EŞİTLİK PARTİSİ olarak sanal ortamda tüm forumlara üyeyiz...ayrıca daha önce sitemizde bu forumların listesi vardı,bir duyuru ile bunu kaldırmamızın nedeni,teknik konudan pek anlamam ama,arkadaşların tespitlerine ve izahlarına göre,bizim LİNK kullanılarak etkin VİRÜSLER gönderilmeye başlanınca mecburen bu bağlantıları kaldırdık...
Diğer yandan şahsımın ALEVİ olması,EŞİTLİK PARTİSİ'nin tüm üyelerinin ALEVİ olacağı anlamını taşımaz,evet temel ilkemiz ve tüm ALEVİ SİTELERİNDE YAYINLANAN ALEVİLİK BİR DÜŞÜNCE SİSTEMİDİR tezimizden kaynaklanmamız ve ALEVİLİĞİ BAŞTACI YAPMAMIZ,diğer toplum kesimlerini kabul etmiyor anlamını da çıkarmamamız gerekir diye düşünüyoruz.
Sanal ortam da üst düzey yetkililerle ilk çalışmayı biz başlattık,biliyorduk ki bu sanal ortamlar,sitemiz ALEVİWEB.COM da olduğu gibi ülkemiz,bölgemiz ve dünya da tüm akademisyenleri,entellektüelleri,etkin fikir,düşünce ve toplumda kanaat oluşturucuları bir araya getirmektedir...bir anlamda kendimizi de test ettirdik,büyük oranda da olumlu sonuçlar aldık ve yolumuza devam ediyoruz...
Kabul edersiniz ki,medya bu gün emperyalistlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin elinde,bundan bağımsız kuruluşların sayısı çok az...ama buna rağmen halkımıza ulaştık...başta sitemiz ALEVİWEB.COM a ve diğer ALEVİ,DEVRİMCİ,DEMOKRAT,YURTSEVER,ANTİEMPERYALİST anlayıştaki tüm sitelere bu vesile ile sonsuz teşekürler ederiz,asla bu TOPLUMSAL hizmetlerini unutulmayacağız,yanlış anlaşılmasın ama yeri zamanı geldiğinde bizde elimizden geleni yapacağız diyor ve saygılar snuyorum.

Bektaş ÇELEBİ

OzaN35
02.04.2006, 00:30
yalnış anlamayın ben sadece merakımdan sordum

Kolera
02.04.2006, 00:46
EDIT... Bu mesajda yaptigim saptamalari siyaset bölümünde konu olarak actim oradan bulabilirsiniz. Cünkü buraya cok alakasiz oluyor. Konuyu dagitiyor
saygilar

EŞİTLİK PARTİSİ
02.04.2006, 00:51
Sevgili boikot...

Sizinki de bir görüş,saygı duyarız...ama biz EŞİTLİK PARTİSİ'ne TÜRKİYE'de gerek var diyoruz,zamanda bizi haklı çıkaracaktır...ama her alandaki DEVRİMCİ MÜCADELEYE de karşı değiliz...siz biraz daha araştırın EŞİTLİK PARTİSİNİ...SAYGILARIMLA.

Bektaş ÇELEBİ