Orijinalini görmek için tıklayınız : Ares Dosya Paylaşım ve İndirme Programı
heterodoks
24.02.2006, 15:41
Ares Dosya Paylaşım ve İndirme Programı benim henüz bir iki gün önce öğrenme şansı bulduğum harika bir program. Bu programı görünce şimdiye kadar nasıl olupta bu programla tanışmadığıma şaştım kaldım.
Ares Lite Edition, Ares Regular Edition programının daha hafif bir sürümüdür. Bir doysa paylaşım programı olan Ares ile aynı Kazaa'daki gibi internetteki başka kullanıcılar ile her türlü dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz. Özellikleri arasında yarım kalmış indirme işlemlerine devam etmesi ve aynı anda farklı kullanıcılardan dosyalar indirebilmesi yer almaktadır.
Programın boyutu çok küçük. Kurulumu 1-2 dakika sürüyor.
Kafama takılan tek şey bu paylaşım sırasında virüs tehlikesinin olup olmadığı?
Eğer bu programı daha önce kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Programı indirmek için;
[Only Registered Users Can See Links]
Bu programı kullanmadım. Açıkcası pek de tanımıyorum. Ben uzun süredir EMULE kullanıyorum. Ve kesinlikle tavsiye edebilirim sizlere. Ücretsiz ve açık kodlu bir yazılımdır.
ares.te dosya çabuk iniyo ama kullanıcı sayısı fazla olmadığından dosya bulmak zor oluyor.
emule de aradığın dosyayı hemen buluyon ama indirmek sorun çok yavaş bunun bi arasını bilen varmı?
ares.te dosya çabuk iniyo ama kullanıcı sayısı fazla olmadığından dosya bulmak zor oluyor.
emule de aradığın dosyayı hemen buluyon ama indirmek sorun çok yavaş bunun bi arasını bilen varmı?
Emule'de kredi ve sıra sistemi var. Öncelikle sıra sisteminde sıraya giriyorsunuz. O yüzden programın uzun süre açık olması gerek. İlk açılışta geri sıralardan başlıyor. Ama ön sıralara geçince canavar oluyor.
Kredi sisteminde ise sizin uploadınız önemli. Ben uzun zamandır kullandığım için kredim yüksek. O yüzden sıralarda yükselişim kolay oluyor. E öyle olunca da milyonlarca kullanıcıdan dosya indirmesi ve bulması çok rahatlaşıyor.
Emule'u ilk kullanımlarınız da verim alamazsınız. kurun bilgisayarınıza. bir iki şey indirmek için ayarlayın. o çalışsn açık kalsın. yavaş yavaş indirir. Ama bir süre sonra hızlandını göreceksiniz.
ben Edonkey kullaniyordum baya iyiydi. Ares iyi degil. Cünkü gercekten aradigin seyleri kolay bulamiyorsun. Edonkeyden bir sürü kadir inanir filmi indirmistim.
arkadaşlar arestir marestir bunlar iyi programlar değil.bu programlardan virüs kapma olsalığınız büyük.elinizde virüs programı varsa bunları önce bi taratın.
benim kullandığım dosya paylaşım programları limewire ve bearshare bunlarda iiysi yok.yakında upload edip foruma ekleyeceğim
arkadaşlar arestir marestir bunlar iyi programlar değil.bu programlardan virüs kapma olsalığınız büyük.elinizde virüs programı varsa bunları önce bi taratın.
benim kullandığım dosya paylaşım programları limewire ve bearshare bunlarda iiysi yok.yakında upload edip foruma ekleyeceğim
Eklersen seviniriz. Hiç duymadım. İncelemek isterim. Ama bu arada Emule vb programlarda virüs yok. Saygın bir ekip tarafından açık kod olarak geliştiriliyor. Onu da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
ares yerli arşiv olarak ii bi program ama yabancıda düşünülüosa edonkey tavdiyemdir
bence de aras güzel kullana bilirsin arkadaş süper
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.