PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Faşist Kundaklama Terörü


heterodoks
31.03.2006, 14:43
Ankara'da Faşist Kundaklama Terörü

31 Mart 2006 -

Dün gece Ankara'nın farklı bölgelerinde çeşitli siyasi partilerin ilçe binalarına kundaklama girşimleri oldu.

ÖDP Keçiören ilçe binası kundaklanmak istendi. Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan Keçiören İlçe Örgütü dün gece binanın girişine benzin dökülerek yakılmak istendi. Parti binasında hafif hasar meydana geldi. Olay, sabah parti binasına gelen ÖDP üyelerince fark edildi.

Kundaklama girişiminin duyulmasının ardından çok sayıda kişi ve kurum temsilcisi olay yerinde toplandı. Yarın konuyla ilgili bir basın açıklaması yapılacağı öğrenildi.

Yine aynı saatlerde SHP Mamak İlçe Örgütü binası da bir kundaklama girişimi ile yakıldı.

Saldırıların sol partilere yönelik olması ve eşzamanlı olması akıllara planlı faşist saldırı ihtimalini getiriyor.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz

Sendika.org-Ankara

[Only Registered Users Can See Links]

Türkan
31.03.2006, 15:17
Fırsat bu fırsat deyip oluşan kaos ortamından fayda sağlama çabası var galiba:( Zaten hep böyle olmuştur, bir yanda birileri acı çeker öte yandan başkaları bu acıyı siper alıp kendilerine, sinsice eylemlere girişirler... Tez elden bu kargaşa durdurulmazsa herşey daha kötü olacağa benziyor:S

boikot
31.03.2006, 15:46
Biliyoruz katilleri, biliyoruz resmin arkasına, "iyi çocuklar"ın arkasına saklananları. Serhat için kısa bir video

[Only Registered Users Can See Links]

cemo
02.04.2006, 03:51
faşizmin klasik yıldırma taktikleri eskiden Amerikan abileri bunları eğitip solcuların üzerine saldırtırdı şimdi kurtlar vadisi tarzı dizilerle vatansever, amerika düşmanı görünmeye çalışıyorlar ama bu vatanın bağımsızlığını savunan ilerici kesime saldırmadan duramıyorlar heralde eski alışkanlıklar yenilmiyor ya da kafa almıyor!