Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo ile ilgili başvurular
nur_35_58
04.12.2006, 20:53
Sevgili dostlar bu sabah itibariyle radyomuz tarafımdan yayına başlamıştır inanın sabah 9 dan beri yayındayım yapıştım sandalyeye:p
Daha önce radyo ile ilgili sanırım yönetime başvuranlar olmuş dj lik vs. ile ilgili eğer ilgilenen ve görev almak isteyen arkadaşlar olursa görüşelim bi karara varırsak işe beraber devam ederiz çünkü benim tek başıma altından kalkabileceğim bir iş değil bu yani birkaç tane daha dj arkadaşımızın olması gerekir ki bu işi güzelce yapalım.
Kısacası diyeceğim şu ilgilenen görev almak isteyen arkadaşlar bana öm yolu ile ya da buraya mesaj yazarak ulaşabilirler.:)
nur_35_58
22.12.2006, 19:22
evet ben hala dj lik için başvuruları bekliyorum :p
nur_35_58
26.12.2006, 14:02
Dostlar radyoaleviweb@hotmail.com adresinden de bizlere ulaşabilirsiniz radyo ile ilgili herhangi bir sorun veya görüşmek için :)
haziran_AW
03.11.2007, 22:22
dj olmak için aranan şartlar varmıdır.boş zamanlarımda görev almak isterim.gerçi bu aralar pek dj sıkıntısı yok gibi görünüyor.radyomuz hemen hemen gün boyu açık.yinede belki bir faydam olur diye düşünüyorum.
saygılarımla.
arjin ümit
03.11.2007, 23:25
dj olmak için aranan şartlar varmıdır.boş zamanlarımda görev almak isterim.gerçi bu aralar pek dj sıkıntısı yok gibi görünüyor.radyomuz hemen hemen gün boyu açık.yinede belki bir faydam olur diye düşünüyorum.
saygılarımla.
sevgili haziran dj,lik için basvurmussun fakat simdilik dj ye ihtiyacımız yok can fakat sen aklımızda olacaksın ihtiyaç olunca biz sana teklifte bulunacaz sevgilerle.:)
haziran_AW
03.11.2007, 23:34
sağolasın ümit can.daha önceden bir tecrübem yok.hem denemek istedim hem de foruma bir katkım olsun istedim.yinede teşekkürler.
mrb arkadslar ben radyo dj liği için alidenizi önermek istiyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim....
gosdecan
05.03.2008, 00:04
mrb arkadslar ben radyo dj liği için alidenizi önermek istiyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim....
Alideniz kim? :D :D :D :D :D
Ali abinin arşivini bir görelim ona göre yorum yaparım. :)
Şaka bir yana güzel bir tercih.
Deli_Nefes
05.03.2008, 00:30
kıyak gececekse olur:D
dj biz secicez artık vayyy :D alideniz abim evet arşiv önemli
öyle vay efendim bende yok
baska çalsam felan olmasın sonra:D
şaka bi yana ali abim ihtiyaç varsa güzel de yapar dj ligi
Yalnız ben de Dj olmak istiyorum. Elimde Petek Dinçöz, Nadide Sultan, Ayşe Hatun, Ankaralı Namık, Müslüm Gürses, Azer Bülbül vs. arşivi vardır. :)
Ali abi sana rakibim arşiv konusunda haberin olsun. :p
sen en güzelini düşünmüsşsün mamican..
Yalnız ben de Dj olmak istiyorum. Elimde Petek Dinçöz, Nadide Sultan, Ayşe Hatun, Ankaralı Namık, Müslüm Gürses, Azer Bülbül vs. arşivi vardır. :)
Ali abi sana rakibim arşiv konusunda haberin olsun. :p
ben senden öndeyim Hasan senin yazdıklarına ilave olarak bende Ajdar var:D
ben senden öndeyim Hasan senin yazdıklarına ilave olarak bende Ajdar var:D
O zaman pes ediyorum. Ajdar'ın olduğu bir arşiv ile baş edemem ben.
Piyasadan sildin beni Ali abi. :D
Ehlibeyt_Sevdalısı
06.03.2008, 01:35
slm Canlar Djlİk İcİn Basvurum Olacak TecrÜbem Vardircevaplarinizi Beklİyorum
Alideniz iyi bir tercih..Mamican'a katılıyorum.
Alideniz iyi bir tercih..Mamican'a katılıyorum.
Teşekkür ederim can. FAzladan bir istek hakkı veriyorum sana:p
Radyoda DjLik konusunDa ßiLgiLeri ve ŞartLarı mrK EdiyoRum Daha önCe djLık yapmışLıqım vaR. Eger Dj ßoşLuqunuz vaRsa ßende oLmak istyoRum
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.