Aleviweb.com - Alevi Alevilik ve Aleviler Forumu Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz;
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz.
Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Foruma yeni geldiyseniz eğer, bir dost selamını esirgemeyin bizlerden ve buyurun biraz kendinizden bahsedin veya üyelerimiz burada daha fazla tanışabilirler.
Herkes kendi köyünü tanıtıyor. Türkiye'nin en geniş "Köy veritabanı" kuruluyor. Kimbilir, belki sizin köyünüze birilerinin yolu düşecek. Köyünüzü burada tanıtabilirsiniz.
Bölgenizi tanıtın, turistik faaliyetlerden bahsedin. Nerede eğlenilir, nerede spor yapılır? Eğlence yerleri, köyler, şehirler ve ülkeler. Kısacası turizm ve dünyamızla ilgili her türlü bilgi paylaşımı
Üyelerimizin Alevilik, Siyaset ve Yaşam konusundaki makaleleri, denemeleri, edebi yazıları. Lütfen sadece KENDİ yazılarımızı paylaşalım ve MAKALE tarzında olmasına dikkat edelim.
"Küçüktüm. Küçücüktüm..." diye başlayan anıların yok mu? Çocukken ya da büyüyünce başından "vay be" dedirten olaylar geçti mi? Ya da gayet sıradan olup da yine de anlatmak istediğin. İşte bu bölüm senin bölümün. Sadece hatıralar için.
İlanlarınızı buradan paylaşın. İş arıyorum, eleman arıyorum, ev kiralıyorum, oda arkadaşı arıyorum, gitarımı satıyorum, özel ders veriyorum. Her türlü ilanınızı burada yapın.
Sitemizle ilgili öneri, dilek, istek ve şikayetleriniz. Üye olamıyorsanız veya giriş sorunları yaşıyorsanız buradan yardım isteyebilirsiniz. Üye olmayanlar da bu bölüme yazabilir.
Aleviweb.com - Alevi Alevilik ve Aleviler Forumu İstatistikleri
AW'nin toplam 169.946 üyesi var (hepsi çok tatlı),
Bu 169.946 arkadaşımız toplam 50.912 konu açmışlar (elleri dert görmesin),
Toplamda forumumuza 331.160 mesaj gönderilmiş (üff... oku oku bitmez),
Aman da aman kimler gelmiş efendim. Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, yadoyogeticop imiş. AW'ye hoşgeldiniz.
Kuruluşumuz: 21 Şubat 2006
Bugün Doğumgünü Olan Üyelerimiz(e) ALLAH'tan Hayırlı Ömür(ler) Dileriz...