nelere inaniyonda, benim tuyoyu zohre anadan aldigima neden inanmiyon
o konuyu takip ediyorum .. ilimden gidilmeyen yolun sonu karanliktir
Alıntı:
ya edirnikli Nickli Üyeden Alıntı
konuyu takip etmediğiniz belli, ilimden gidiliyor orda
istediğiniz kadar köşe dönün, köşelik olun, yalnız benim ricam geyik muhabbetlerine Bir Pirin İsmini karıştırmayın, böyle yolllarla küçük düşürmeye, dalga geçmeye çalışmayın, söyleyecek sözünüz varsa konu başlığını nerde olduğunu biliyorsunuz, sadece takip etmeyin, yazın, sorun, öğrenin, bilmedikleriniz varsa ilimden gidin önce araştırın, soruşturun...
bu konu başlığından çıktığım için özür dilerim...hayatımda hiç iddia oynamadım, ben tepkimi dile getirmek için yazıyorum, yöneticilerin de duyarlı olmalarını diliyorum...
Sevgili can dostlarım
Konumuzun iddaa olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım bu tartışmalar zaten uzayıp giden zöhre ana başlığında devam ediyor.. Tartışmak istiyorsanız orada tartışın burada gutbol konuşmak için varız gelin futbol konuşalım
Lütfen canlar birbirimizi kırmadan güzel güzel fikirlerimizi sunalım ama sadece furbol ile alakalı olanları
off ne cadıloz çıktın sen ..bi hobimiz vardı onu da zehir ettin .. ne köşeyi dönmesi yaa ..
ben zaten banlıyım atarlarsa atsınlar sende zöhre ananı da al gitt ..
allah kitap göztepe .. Amin ..
ali abi sizden özür diliyorum ama bu tür ithamlar ağırıma gidiyor,
sn gündoğdu madem banlısınız, madem geyik yapmaya geliyosunuz, sadece geyik yapın,
"Zöhre Ana" başlığının yerini biliyorsunuz...söyleyecek sözünüz varsa beklerim, "Ananı da al git" ifadesi bir göztepeliye yakışmıyor, bir bayanla konuşuyorsunuz. Üslubunuza biraz daha dikkat edin, oyun parkı değil burası, ciddi bir forum...
off ne cadıloz çıktın sen ..bi hobimiz vardı onu da zehir ettin .. ne köşeyi dönmesi yaa ..
ben zaten banlıyım atarlarsa atsınlar sende zöhre ananı da al gitt ..
allah kitap göztepe .. Amin ..
Can uslubuna dikkat et yanlış konuşuyorsun forumdan gitmek istiyorsan onurlu davran kovulmadan git en azından attılar demezsin Burada herkez saygılı olmak zorundadır seni de saygıya davet ediyorum .
Ortamı germeden güzelce yazılar bekliyorum senden
ali abi sizden özür diliyorum ama bu tür ithamlar ağırıma gidiyor,
sn gündoğdu madem banlısınız, madem geyik yapmaya geliyosunuz, sadece geyik yapın,
"Zöhre Ana" başlığının yerini biliyorsunuz...söyleyecek sözünüz varsa beklerim, "Ananı da al git" ifadesi bir göztepeliye yakışmıyor, bir bayanla konuşuyorsunuz. Üslubunuza biraz daha dikkat edin, oyun parkı değil burası, ciddi bir forum...
Haklısın can
Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok arkadaşımızda hatasını anlayacaktır merak etme sen Biz Aleviyiz canlar seviyemiz daha yukarda bizim .
O arkadaş adına ben senden özür dilerim iyi paylaşımlar
bende bu hafta sivassipor genclerbirliğini yener diyorum
bu konuda gayet ciddiyim bu arada belirtmek isterim ki;
hasetlik ve fesatlık müesesesine olan hizmetim sivasa ve sivasspora sevgimden ibarettir..
___________________İMZA___________________
Çok okuyan kendinden az okuyan başkalarından cahildir