Ben recep ivedigi internette yarisina kadar izledim
neden tüm izlemedigime gelince hiçte eglenceli komik degildi , sanki milletle alay edergibi sinir bozucuydu.
espri anlayisi sifir
zaten recep ivedik gibi sahsiyetleri görmek için çevremize söyle bakinca binlerce örnegi var
bu can SIKICI , hakaret eden , saygisiz tipler toplumumuzun her kesiminde görmek mümkün
son örnegi ise ibrahim tatlises
iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan birisinin sanatçi diye sunulmasinin ne sonuçlar dogurdugunu son yildiz Tilbe kavgasinda gördük
bir müzik aleti bile çalamayan yani açikçasi çalgici bile olamayan bir sürü recep ivedik gibi tipler toplumumuzun üst kesiminde örnek alinmasi gereken sanatçilar gibi sunulundugu bir ülkede Recep ivedik hiçte komik degil sadece bu sözüm ona sanatçi dedigimiz müzisyen bile olamayan kompleksli kisilerin yaptiklarini sinamaya tasinmis hallerinden örnek sunulmus.
benim için komik olmadigi gibi çokta sinir bozucu bir yapit olmus.
günde bes vakit karsilasip sinir oldugum recep ivedik gibi tipleri sinemada örnegini görmek espri ve gülme anlayisimizinda baya degistigini göstermiyordur insallah.
ticarete bile dönüstürülmüs one minute tisörteleri promosyanlarinin ve seçim otobüsünden yaka paça atilan çarsafli kadin kavgalarinin oldugu bir ülkede
recep ivedik tiplemesi hiçte eglenceli degil.
recep ivedigi izlemenize gerek yok
T.Erdogan ve D.Baykal izleyin daha çok eglenirsiniz
___________________İMZA___________________
Kendimi tarif edecek özlü bir söz bulamadım.
Konu NEFER tarafından (04.03.2009 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
|