Aw Üyesinin Hatıra Defteri "Küçüktüm. Küçücüktüm..." diye başlayan anıların yok mu? Çocukken ya da büyüyünce başından "vay be" dedirten olaylar geçti mi? Ya da gayet sıradan olup da yine de anlatmak istediğin. İşte bu bölüm senin bölümün. Sadece hatıralar için.
Malum yıllardır AW hayatımızda yoktu. Ne yaptınız o günlerde?
Örneğin ben kendi adıma inanılmaz sayıda film izledim. 2 yıldır AW gibi vakit alıcı bir şey olmayınca hayatımda binlerce film izledim diyebilirim.
Onun dışında AW'den artan bolca vakitlerimde iş hayatımda değişiklikler yaptım. Mahallemi, hatta ilçemi değiştirdim, ilişkilerimi değiştirdim. Arabamı değiştirdim. Evimi değiştirdim.
Kitap okumadım. Kızlarla tanıştım. Hatta en güzeliyle de tanıştım. Internet siteleriyle ilgilenmedim hiç. Facebook'la ilgilendim. AW dışında kalan, AW'li günlerimden hiçbir şeyi özlemedim. Ama AW'yi özledim. İçindekileri özledim. Rengini bile özledim. Radyoyu özledim.
AW bir çeşit yuva gibi olmuş. Aile gibi. Hani hep alıp başınızı gitmek istersiniz. Bir gün alıp başınızı gidersiniz. Sonra dönmek istersiniz de, dönemezsiniz. Öyle olmuş...
Siz ne yaptınız AW'siz günlerinizde... Taşındınız mı? Evlendiniz mi? Boşandınız mı? İstifa mı ettiniz? Sahi ne oldu hakikaten size?
___________________İMZA___________________
Suya düşen bir karanfilse yüreğin
bırak kendini ırmağın türküsüne gülüm
vursun seni o taştan bu taşa
o çağlayandan bu çağlayana...
Aw kapandı biz feysbuka twitira dadandık. Romantizmin bir ortaçağ yalanı, melankolinin iyi bir şey olmadığını, kederin ve hüznün üzerimize yakışan en samimi duygu, kedilerin şiir, atların roman ve çayın umut olduğunu öğrendik.
Çok okuyan kendinden az okuyan başkalarından cahildir
Konu arascan tarafından (06.03.2015 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
Kimse inanmayacak ama evlendim, ve bir kızım oldu. Daha insanın hayatı nasıl değişirki
___________________İMZA___________________ Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar.
Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır.
Safları sıklaştırın çocuklar,
bu kavga faşizme karşı, bu kavga hürriyet kavgasıdır.
Vay kardeşim. Paylaş ufaklığın fotoğralfarını da ortalık şenlensin
En yakın zamanda koyucam kardeşim.
___________________İMZA___________________ Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar.
Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır.
Safları sıklaştırın çocuklar,
bu kavga faşizme karşı, bu kavga hürriyet kavgasıdır.
Didim, Afganistan ve Türkiye nin çeşitli yerlerinde projeden projeye koşarak türk ve genellikle şu anki siyasal otoriteye gönülden ve cebinden bağlı işverenlerin sömürgenliğinin farkına varıp sonuna kadar yurdışında yabancı patronlarla çalışmaya karar verdim. Suudi arabistan da çalışıyorum şu anda da. Çölün ortası, haftanın 3 günü kum fırtınası. ISID sınır komsusu.
Yaşamak inadına sanki.
Gurbet elde baş yastığa gelende acep nice olur garibim
Sosyal medyadan çok kopamasamda, okul bitti, askerlik bitti, aw nin yerini alacak çok birşey olmadı ama Facebook,Twitter,ekşi gibi platformlarda bulundum