1.ADIM
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nick(rumuz) alma ekranına geçiş yapıyoruz.Aşağıdaki resimde görüleceği gibi boş kutucuğa güvenlik kodunu giriyoruz.Büyük harf/küçük harf duyarlı olduğundan kodu aynen girmeniz gerekiyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2. ADIM
Birinci pencerede kodu yazdıktan sonra işleme devam etmek için next butonuna tıklıyoruz ve karşımıza aşağıda fotoğrafı bulunan yeni sayfa açılıyor.Bu sayfada boş kutucuklara isim soyisim girerek next butonuna tıklıyoruz.
3. ADIM
yeni açılan sayfada radyoda kullanmak istediğimiz nickimizi yazıyoruz daha sonra email adresimizi ve radyoda kullanacağımız şifremizi yazarak next butonuna tıklıyoruz.burada dikkat etmemiz gereken iki husus var.birincisi e-mail adresi yazdığımız kutucuğun yanında bir küçük kutucuk daha var burayı işaretleyer register kodunun e-mail adresimize gönderilmesini sağlıyoruz ikincisi de eğer kullanıcı adımız başka bir kullanıcı tarafından kullanılıyorsa veya vermiş olduğumuz email adresi ile daha önce nick alınmışsa uyarı verecektir.böyle bir durumda gerekli değişikliği yaptığınız taktirde bir sonraki sayfaya geçebileceksiniz.
4. ADIM
bizden adresimi yazmamızı istiyor.boş bırakıp(tercih sizin) next butonuna tıklıyoruz.
5. ADIM
kişisel bilgilerimizi yazmamızı isteyen yeni bir sayfa açılıyor,burayıda boş bırakıp(tercih sizin) next butonuna tıklıyoruz.
6. ADIM
renk seçimi yapmamızı isteyen bir sayfa açılıyor,boş bırakıp(tercih sizin) next butonuna tıklıyoruz.
7. ADIM
.... ve artık son sayfadayız.register butonuna tıklayarak işlemi bitiriyoruz.şimdi mail kutumuza giderek flatcast sisteminin adresimize göndermiş olduğu aktivasyon linkine tıklıyoruz ve almış olduğumuz nick i onaylıyoruz.
8. ADIM
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aleviweb radyomuza giriş yapabilirsiniz.Radyo ekranımızda GİRİŞ yazan butona tıklayarak almış olduğunuz nick ve şifreyle aramıza katılabilirsiniz.Dinlemek istediğiniz ezgileri istek yapabilir,dost sohbetlerine katılabilirsiniz.Ne diyelim.Aramıza hoşgeldiniz