bundan 3 sene önce babmlarla mersine gittik maksat tatil..ben küçüklüğümden beri evimizin 2,5-6 mt lik havuzunda hep yüzerim yani o yüzdün yüzmeyi iyi bilirim babamlarla kız kalesine gidelim dedik nese gittik otele yerleş falan derken kendimizi kumsalda bulduk yanımıza krem almayı unutmuşuz

babamla biraz açlılalım dedik babamla ben yüzdük yüzdük yüzdük baktık sahilden iice uzaktayız babm gel kız kalesine kadar gidelim dedi ok dedim (1000 mt )
falan çok uzak değil
ordan oraya 45 dk dinlene dinlene köpek yüzüşü yapa yapa gittik nese çıktık kuleye biraz dinlendik (1,5 saat

)
sonra tekrar koyulduk akşam oldu bende gereksiz bi acı uyuyamıyorum sırtım çok fena yüzüm çok fena her yerimiz (babamla) baloncuk oldu nese mezitli hastanesine gittik 1 gün hastanede yattık 2. dereceden yanmışız (hangi akla hizmet okadar yüz)
ordan çıktık ben bi daha denize girmedim bende o sene öss yi kazanmıştım bilecikden aile dostlarımız tebrik için bizi çağırdılar bide tatil yaparsınız die babam 1 haftaya geliriz dedi. ablamalar denize falan giriyo bende onları izliyom anca otelin kapalı havuzunda giriyodum :9
nese gittik bireciğe evde ne klima ne başka bişi ben delirdim feryat figan canım da yanıyo hala nese babam sen diyarbakıra amcanlara git dedi ben ordan 1 gün sonra çıktım diyarbakıra ... kuzenlerle hoş beş ettik (bi kuzenim pilotluk okulunu amerikada okudu 5. olmuş onu kutluycaz neyimize gerekse )

hasankeyfe gidip mangal yaparız birazda kaleyi sarayı falan dolşırız dedik herkez okey dedi benimde yaralarım iyileşmişdi sayılırki ..nese gittik işte benim aptal diğer kuzenim sen kalk bana şaka yap beni suya at akıntılı su güveniyolar ya yüzücem die kolum kayaya çarptı kırıldı diom kimse inanmıyo acıdan yüzemiyom boğuluyorum kimsenin umrunda değil kolum kayaya çarptığında yırtılmış bide kanı görmeseler gelip beni kurtamıyacaklardı yani ben mefta olarak hayatıma devam edicektim ....

(nassı edeceksem öle )
nese kolum alçıya falan alındı annemler babamlar falan geldi şöle böle ben evime ulaştım pilot olan kuzenimde benle geldi eve beni kayda götürecek ya beğefendi hataya
nese biz kayda gittik kayıt bitti gezelim dedi öle iskenderuna gitmek için kırıkhana giderken yolda tarla falan gördük baktık şu ilaçlama uçağı küçüük 2 kişilik varya ondan bu tuturdu ben bunu sürücem

ya gitsene allahın belası başıma dertmi açıcan dediysemde yok bin rica bin minnet bindi ( adama 100 ytl vermese zor binerdi ) nese sonra yeminlerle benide bindirdi bu salak güya beşincilikle bitirmişya artistlik yapacak biraz havalandık bu dengeyi kaybetti indik kalkdık ben panik aşağıda tarla sahipler panik buda panik olunca cumburlop yere çakıldık mısırlarını mahvettik die bize sölenmelerine mi yanarsın daha kolum alçıdan çıkmamış kaza yaptığına mı yanarsın bizim kuzenin boynu kırıldı bende bişi yokdu allahdan

ambulansa falan bindik gittik hastaneye 2 hafta evden çıkmadım sonra bu yazda gene mersinde yüzim derken boğuldum onuda daha sonra paylaşırım kuzenim se şimdi yardım cı kaptan görevinde kanada paris çin afrika bütün seferlerde görev alıyo çok başarılıymış hııııı gelinde bana sorun