Alıntı:
Garipmusasultan Nickli Üyeden Alıntı
Tamamen yalan ve iftira dolu bir yazı çünkü sen Tunceli'ye sığınmış Aleviymiş gibi gizlenmiş fakat içindeki Alevi ve İslam düşmanlığını atamamış inkarcı bir ermenisin. Hiçbir Alevi böyle sözler edemez tamam inkarcısın anladıkta bu nasıl bir kin ve nefret haddini bilmez ermeni köpeği? Git başka yerde kudur kuduz köpek. Alevileri rahatsız etmeye bizim peygamberimize saygısızlık yapmaya ne hakkın var utanmaz köpek? Alevilerin yakasından düşün zaten anca sosyal medyadan bu sözleri edersiniz gel yüzümüze bu sözleri et haddini nasıl bildiriyoruz bir gör bakalım ermeni iti.
|
Garipmusasulatnmisin, agzi salyali turk irkcisimisin nesin...
Edep Edep, Daha once de soyledim kotu soz sahibinindir..
Yazilan yorum ve yazilara teorik olarak, (Fikir ve Dusunce) beyan edemiyorsan... Iftira, Yalan vs vs gibi soylemlerle hakli cikamazsiniz....
Kaldiki Alevi Yasam Felsefenin temel ozu olan Din, Mezsep, Irk, Millet ve Renk Ayrimi Yapmadan Herkese Bir Nazarla Baktigina bile saygisizlik ederek... Ermeni, Kurt ve Farkli etnik yapilanmalarinda dusmanligini yaparak... Irkci Fasist Turk Milliyetciligini yaparak... Nasil bir yapilanmaya sahip oldugunuzu goruyoruz....
BU FORUMDA YONETICI VE GOREVLI KIMSE YOKMU?
Bu agzi bozuk ahlaksizin kullandigi asaglik kelimeleri neden gormemezlikten gelmektesiniz?
Senin veya bir baskasinin Alevi Inanci farkli olabilir. Sen ve senin gibiler Islamin 5nici mezsebi olan Cafferi Mezsebine bagli olup, Sii inancinda olabilirsiniz... Kimse sen ve sinin gibilere KOPEK diyormu? aksine Kopeklere tapan ve kopekleri kendi soyu olarak goren Oguz Turkler, Cengiz Hancilar vs vs gibi Fasist yapilanmalarken... Baskasina hakaret etmeniz... Kendinizde olani baskasina yamamaya calismaniz ebes olmus....
Ben Dersimliyim... Alevi Kizilbasim, Ve Kureys asiretindenim... Ana dilim Turkce degil... Ana Dilim DIMILIKI (Dersim) dilidir...
Benim icin Ermeni, Kurt, Turk, Laz, Cerkezm, Yoruk ve butun halklar kardestir...
Senin gibi Irkci, Milliyetci ve Gerici Fasistler ise Alklarin dusmanligini yaparak... Kendinizi baska halklardan ustun gorme yapiniz var.....
Sana cevap vermek senin ayarina ve seviyene dusmekten oteye gitmez..
Sozde Alevi Sitesi Olarak Gorunen Bu Site, Senin Bu Kufur Ve Hakaretlerine.. Halklarin dusmanligini yapmana goz yumuyorsa!!!!!!
Bu Site degil Alevi Sitesi... Demokrat ve Aydin olma yapisina bile sahip degil...
Alevi Yasam Felsefesinde. Eline. Beline ve Diline Sahip Olma Olgusu varken....
Insan- Kamil olmanin nitelik ve niceligini bilmeden ulu orta biliyormus gibi atip tutturman senin gibilerini ALEVI yapmiyacagi gibi... Alevi toplumu icine girmis, Duzenin birer ITI oldugunuzu da cok iyi biliyoruz...
Bir kez daha soyliyorum....
KOTU SOZ SAHIBININDIR......
Halklarin dusmanligini yapmak... Insanlik Dusmanligindan da oteye gitmez......