Dün değil, önceki gündü sanırım. Bir arkadaş beni MSN listesine ekledi.
Bazı arkadaşlarımız bilirler, Aleviweb'in barındırma hizmeti FORUMDNS tarafından sağlanıyor. Beni listesine ekleyen arkadaş da "Ben Forumdns firmasındanım. Sunucumuzu taşıyacağız. Bilgilerinizi verir misiniz?" diyerek söze girdi.
Tabi güzel ve eğlenceli bir sohbetten sonra beni sildi bu arkadaşımız.
Bu işler oldukça basitleşmiş. Bunları yiyen var mıdır acaba?
O arkadaşa sesleneyim buradan. Yahu gitmişsin forumdns diye adres almışsın MSN'den. Uğraşmış, didinmişsin. Ne için? Beni kandırıp site bilgilerini alacaksın. Sonra da "Şöyle yaptım, şu protokolden girdim, geceler boyu uğraştım. Kırdım AW'yi." diye anasayfaya bir şeyler karalayacaksın.
Şu harcadığın emeği bir şeyler yapmaya, üretmeye harca. Diyorlar ki; Türkiye en fazla hacker sahibi olan ülke. Hepsi de "niteliksiz" hackerlar bunlar. Neden acaba? Çünkü üretmeyi değil, bozmayı seviyoruz.
Ben bu FORUMDNSci arkadaş hakkında derin sosyolojik tahliller yaparım aslında da şu an havamda değilim
Buradan AW'yi hacklemeye çalışan arkadaşlara sesleniyorum. Tabi ki hacklenmeyecek site yoktur. AW de hacklenemeyecek bir site değildir. Ama bu kadar "basit" olmaz bu işler. Yani biraz saksıyı çalıştırmak gerekiyor. 2.5 yıldır ayakta bu site. Her gün onbinlerce kişi girip çıkıyor. Yüzlerce saldırı atlatmış. Bir kere kırılmamış. Bu kırılmayacağı anlamına gelmiyor tabi ki ama saksıyı çalıştırıp "bu kadar basit" olmayacağını da anlamak gerek.
Yormayın bizi evladım. Yormayın bizi de kendinizi de. 2.5 yıldır indiremediniz. Hayır güzelce kırın. Siz de kurtulun biz de kurtulalım. Ukala, kendini beğenmiş insanlar değiliz. Aleviweb hacklenmeyecek bir site değil. Ama en azından nitelikli hackerları hakediyoruz yahu. Bu kadar da çoluk çocuk işiyle uğraşılmaz ki. Gece girersin altından, çıkarsın üstünden; basmışsın AW'ye indeksi. Ne işine yarayacaksa. Bize de laf söylemek düşmez. Ama böyle "Ben Forumdns'denim. Sunucuyu taşıyacağız. Versene bir şifreni." diye olaylar yakışıyor mu yurdum hackerına. Yani kendinizi düşünmüyorsunuz, saldırdığınız siteyi düşünün. Daha fazlasını hakediyoruz yahu