Go Back   Aleviweb.com - Alevi Alevilik ve Aleviler Forumu > Aleviweb > Duyurular
Bizim Gazete

Duyurular Forumumuzla ilgili duyurular

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.09.2006, 01:14   #1
Yazar
Ceyhun
Baharı uğurladı

Ceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Tournaments Won: 3

Memleket: ÇORUM

Thanked 8.750 Times in 2.690 Posts
Fikirler Tecrübe Puanı: 100
İtibar Puanı: 2006
Ceyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipCeyhun itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahip
Ceyhun - MSN üzeri Mesaj gönder

Standart Aleviweb Masonmuş. El İnsaf, Bu Kadar Olur Yani

Arkadaşlar bir arkadaşımızın uyarısı üzerine biraz önce bir sitede sitemiz hakkında bir yazı okudum. Sitemizdeki birkaç yazıdan hoşlanmayan son derece zeki (!) birisi gidip başka bir sitede bir konu açıyor. Elinde çok önemli (!) bir program olduğunu ve sitenin nerden yayın yaptığını tespit ettiğini söylüyor (Aleviweb'in). Sanki son derece başarılı bir iş yapmış gibi bir de sitemizin Amerika'dan yayın yaptığını kanıtlayan bir resim ekliyor yazısına. Halbuki ping atması yeterli (ne olduğunu biliyorsa). Sonra da bizim MASON olduğumuzu düşündüğünü belirtiyor bu zeki (!) kişi.

Arkadaşlar. Sitemiz, Godaddy sunucusundan yayın yapmaktadır. Bu şirketin sunucuları da Amerika'dadır (kendisinin yazdığı site de bu sunucudaydı eskiden, şuan Almanya'da bir sunucuya geçti). Türk hostinglerden Karegen'de başladığımız sitemizi eski arkadaşların bildiği üzere bazı sorunlardan dolayı ve güvenlik gerekçesiyle Godaddy sunucusuna aldık. Yani sitemiz ABD'deki bir sunucudan yayın yapmakta. Bunu da zaten bilmeyen yok. Gizli de birşey yok.

İşin ilginç yanı bu zeki arkadaşımızın zekice iddiasının (mason oluşumuzun) kendisine yer bulduğu site. Bu site benim çok eski üyelerinden olduğum ve 6 AY boyunca yönetiminde yer aldığım bir site. Yani oradaki yöneticilerin neredeyse tamamı beni tanımakta. Sitenin sahibi bunu gene bize bir fatura keserek, "Amerika'dan yayın yapması mason olduğunu kesin göstermez" gibi bir dille ve "Bizi pek sevmezler, o yüzden konu fazla uzamasın" gibisinden bir dille bu tartışmaya bir ara dahil oluyor. Ama konu açık. Daha sonra tartışma "Kimmiş bu mason sitesi?" şeklinde devam ediyor ve site sahibi ÖM yoluyla bizim adresimizin elden ele dolaşmasıyla devam ediyor. Birileri çıkıp "Reklamın iyisi kötüsü olmaz." demesin. Bu tarz bize uygun değil. Aleviweb sitesinde bu güne kadar "hukuk" ve "meşruiyet" her zaman önemli olmuştur; olmaya da devam edecektir.

Sitede hesapta bizim adresimiz "sansürleniyor", fakat sitemizin mason (!) olduğunu ortaya çıkaran kişinin koyduğu resimde sitemizin adresi apaçık ortada.

Sözü geçen siteyle ilgili konuşmak istemiyorum, yazacak bi dolu şeyim olmasına rağmen. Ama her fırsatta "biz o siteden bahsetmiyoruz" deyip deyip Aleviweb'den bahseden bir yönetim ekibi var. "TRT Bu Sese Kulak Ver" kampanyasında o sitenin yöneticisi ağzına geleni saydı; bir cevapla geçiştirdim. Bizim kendi sitemize gelip bize hakaretler etti, o sitenin bir yöneticisi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]). Aynı şekilde karşılık vermedik. Bizden kimse muhattap siteye gidip orada "huzursuzluk" yaratmaya çalışmadı. Kendimizden bahsetmeye, yazı yazdığımız siteyi suçlamaya çalışmadık. Şimdi de "mason" olduğumuz gibi komik iddialara sitelerinde yer veriyorlar. Beni yıllardır tanımasına rağmen konu açık, adresimizi gösteren resim ortada. Bir de üyelere sanki iddianın gerçeklik payı olabilecek gibi (!) adresimizi dağıtıyor. "Biz bunları tanıyoruz. Olayı da uzunca gündemde tutmayalım" şeklinde muğlak bir açıklama. Yani artık diyecek söz bulamıyorum. Bu kadar olur. Kim mason? Ne masonu? Bu kadar komik bir iddiaya nasıl ciddi bir iddiaymış gibi yer veriliyor. Sitemizin hosting şirketinin tarafımdan kendilerine belirtilmesine rağmen sitemizin adresinin açıkca verildiği bir resimle sitemizin komik bir şekilde "iftiraya uğramasına" izin veriliyor? Bu Alevi anlayışına uygun mudur? Bu şekilde ne yapılmak isteniyor? Nereye varılabilir?

Gerçekten bu açıklamayı yazmak istemezdim. Ama artık bu kadar komik bir iddia ile gene aynı site tarafından ziyaretçilerine açık bir biçimde ismimizin zikredilmesine ve alakasız olduğu biline biline sitemizin mason sitesi olduğunun iddia edilmesine çok şaşırdım. Bu iddiayı birçok kişi okuyor. Nasıl böyle bir iddiaya yer verebiliyorsunuz? Biz de sizin hakkınızda forumumuzda olmadığını bile bile "mason sitesi" gibi iddialar yazdırsak; hoşunuza gider mi? Ahlaklı olur mu? "Alevi" kimliğimize yakışır mı? Bir de bazen bize "niye iki ayrı site var?" diye soranlar var. Evet bazı sitelerle aramızda Aleviliğe bakış açımız, duruşumuz açısından farklarımız o kadar büyütülecek kadar değil. Fakat işte burada gözüktüğü üzere bir "anlayış", bir "tarz" farkı var. Bir "duruş farkı" var. Bel altından vurmayla ilgili aramızda bir fark var.

Bahsedilen sitedeki yazı vasıtasıyla sitemize gelen dostlar. Bu açıklamayı sizler için yazdım. Yazıyı okuyup buraya gelmenize vesile olan sitenin çok eski üyelerinden biriyim. 6 AY kadar da yönetiminde bulundum. Halen binlerce yazımı bulabilirsiniz o sitede. Aleviweb birçok Türk sitesi gibi güvenlik, ekonomi gibi gerekçelerden dolayı ABD'deki bir sunucudan yayın yapmaktadır. Internet sitelerine girip 10 dakika içinde sunucudan biryer kiralayabiliyorsunuz. Fakat yapımcıları Türktür. Örneğin ben, İstanbul'da ikamet etmekteyim ve hiçbir zaman ABD'ye gitmedim. Mason değilim, olmak istesem de beni almazlar zaten. Parasal gücü yüksek veya anormal nüfuz sahibi biri değilim. Sitemiz doğrudan ben ve 4-5 sorumlu arkadaşımıza bağlı bir sitedir. Ve "Alevi" olmak dışında hiçbir gruba, örgüte, güce direkt bir bağımlılığımız yok. Okuduğunuz iddia son derece gülünç ve desteksiz bir iddiadır. Bunu sitenizin kendi yöneticileri de bilmektedir. Bu iddiaya karşı bir Alevi'den sitesine geçen emeğimden bile olsa yeterince "net" ve "kesin" bir açıklama beklerdim ama malesef konu "Aleviweb" olunca ismi geçen sitede her türlü ilke, tutarlılık bir kenara fırlatılmaktadır.

Ben gene de yazının yayınlandığı sitenin ismini vermeyeceğim. "Alevi" ismini taşıyan; ötesinde "Alevilik duruşunda" çok da ciddi farklar olmayan iki sitenin birbirine bu denli düşük bir seviyeden karşılıklı yazıları bizleri takip eden Alevileri üzecektir. Buna benzer bir şekilde; bir siteyle daha eskiden karşılıklı olarak suçlamalar yapıyorduk birbirimize. Alevilik anlayışımızda diğer siteye göre çok daha ciddi farklar vardı aramızda. Hatta karşılıklı yazılar son derece de "sertleşmeye" başlamıştı. Duruşumuz o kadar farklı olan bir sitenin yöneticileriyle biraraya gelebildik. Konuştuk. Bu tür tavırların Aleviliğe ve Alevilere zarar veren tavırlar olduğu üzerinde anlaştık. Sonra karşılıklı yazışmaları durdurduk. Bir süre sonra bahsettiğim siteye bir saldırı oldu ve site çökertildi. Yeniden açılması için yöneticileri benimle de diyaloğa geçtiler. Elimden gelen her türlü yardımı yapmaya çalıştım. Daha sonra site açılınca o arkadaşlar bana Aleviweb'in ve benim ismimi vererek açıkca teşekkür ettiler. Bundan bugüne kadar bahsetmedim. Uygun da olmazdı. Ama aramızda çok daha ciddi bir Alevilik farkı bulunan, fakat Alevi ismini taşıyan bir site ile "Alevilik" ortak paydasında buluştuk. Buna rağmen başka bir site hiç rahat durmuyor. Üstelik bu site bizden 2 yıl daha eski. Bizden çok daha fazla üyeye sahip. Bizden çok daha fazla yazıya sahip. Ama her fırsatta "biz o site hakkında konuşmuyoruz" deyip deyip Aleviweb hakkında konuşuyorlar; ya da sitelerinde Aleviweb hakkında iddialara izin veriyorlar.

Bu tür "kişisel diyaloglara" dayalı, sebebi geçmişteki bir anlaşmazlıktan kaynaklanan bir karşılıklı yazışma anlayışına üzülmekteyiz. Sitenizde komik ve gerçekdışı olduğunu bile bile nasıl Aleviweb'e "mason" gibi bir iddiada bulunduruyorsunuz? Nasıl internet ortamına sitemizin "meşruiyetine" bu kadar gülünç bir şekilde saldırılmasına izin verebiliyorsunuz? Bu hangi "Alevi" anlayışına uygundur? Veya bu tür yazılara ne zaman son vereceksiniz? Aylardır siteniz hakkında Aleviweb'de bir tane yazı yazılıyor mu, size yanıt vermek dışında? Veya sizi muhattap almayıp sitenizdeki birçok değerli insanın veya ziyaretçinin Aleviweb ismi hakkında komik iddialar okumasına izin mi verelim? Varmak istediğiniz yer neresidir?

Arkadaşlar sitemiz şu sıralar gene sık sık saldırılara uğramakta (fiziki anlamda). Bunun dışında sırf sitemizi karalamak amaçlı bazı siteler açılıyor. Bu eski bir mevzu. Ama bugüne kadar hiç bahsetmedim. Bir de başka "Alevi" ismini taşıyan sitelerde Aleviweb isim vererek veya vermeyerek suçlanmakta. Eleştiriye, diyaloğa karşı değiliz. Biz başkasını eleştiririz, başkası da bizi eleştirir. Bu bizi geliştirir. Ama eleştirecekseniz gelin ortak bir platformda açık bir biçimde eleştirin. Yanıt verelim. Bunu defalarca söyledim. Eğer kafanızda Aleviweb'le ilgili eleştiriler bulunuyorsa bunu Aleviweb'e yapın. Alevi toplumu önünde açıkca tartışalım. Ama sürekli "bel altından" sitemize yönelik suçlamalardan vazgeçin. Sizi bilmeyiz, bizler burada "Aleviliğin yüzü suyu hürmetine" bulunuyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıp bu siteyi geliştirmeye çalışıyorsak; bu Alevi toplumuna olan bağlılığımız sonucudur. Ve tekrar tekrar bizimle ilgili iddialarınıza yanıt vermek bizler için bir kayıptır. Ya gelin istediğiniz yerde, açık bir biçimde kafanızdaki sorunları tartışalım; ya da susun herkes Alevilik için elinden geleni yapmaya devam etsin. Tekrar tekrar bu yazılarla kendimizin, muhattablarımızın ve ziyaretçilerimizin vaktini harcamayalım. Bu çağrıyı defalarca yaptım, gene yapıyorum. Lütfen bizim veya temsilcilerimizin bulunamayacağı yerlerde Aleviweb'i tartışmayı artık bırakın. Hepimiz önümüze bakalım lütfen.

Konunun bir "bize destek" veya "karşıdaki siteye saldırı" konusu olmasını istemem. Biz gene de bu başlığı "bir başka siteye saldırı" başlığı yapmayalım. Bu başlık o siteden bu siteye ulaşan ziyaretçilerimiz için açılmıştır.

Ek olarak sitede yayınlanan resmi Aleviweb adresinin geçtiği yerleri kırmızıyla işaretleyip, küçülterek veriyorum.

___________________İMZA___________________

Sana büyük bir sır söyleyeceğim
Korkuyorum senden
Korkuyorum yanınsıra gidenden
Pencerelere doğru akşam üzeri
El kol oynatışından
Söylenmeyen sözlerden
Korkuyorum hızlı-yavaş zamandan
Korkuyorum senden
Sana büyük bir sır söyleyeceğim
Kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır, sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Aragon

Ceyhun Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2006, 01:30   #2
Yazar
onurcan
Y A S A K L I ! ! !

onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Memleket: ÇORUM
Fikirler Tecrübe Puanı: 0
İtibar Puanı: 326
onurcan sevilen bir üyeonurcan sevilen bir üyeonurcan sevilen bir üyeonurcan sevilen bir üye

Cekemiyorlar sevgili Ceyhun, Alevi web ve Türkülerin sesi'ni cekemiyorlar.Bende baska bir sitede yine adi alevilik, Türkülerin sesi'nin yazarlarina agir elestiride bulunulan yazilari okudum. Bu yazilari yazan kisi burada 10 veya 15 gün yazilar yazdi, sonra bas edemeyince kendiliginden kacti gitti.
Simdi orada hergün yeni buluslar ve harikalar yaratiyor..Cok gülünc ama bos ver gitsin, Asil Mason kendileri aynaya baksinlar. Bahsettigim sitede de yezitlikle, muaviyelikle suclaniyoruz..

"Meyve veren agac taslanirmis", takma kafana..

onurcan Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2006, 03:13   #3
Yazar
heterodoks
Forumla Bütünleşmiş

heterodoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Memleket: OUT OF TURKEY
Thanked 1.639 Times in 691 Posts
Fikirler Tecrübe Puanı: 64
İtibar Puanı: 747
heterodoks parlak bir geçmişe sahipheterodoks parlak bir geçmişe sahipheterodoks parlak bir geçmişe sahipheterodoks parlak bir geçmişe sahipheterodoks parlak bir geçmişe sahipheterodoks parlak bir geçmişe sahipheterodoks parlak bir geçmişe sahip

Sevgili Ceyhun,

Öncelikle konuya yaklaşımından, olguluğundan dolayı seni tebrik ediyorum.

Böyle ipe sapa gelmez ve komik iddialarla, aleviweb'in alevi kamuoyunun gözündeki olumlu imajını zedeleyebileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.

Ben o forumuda üyeyim ve zaman zaman oradada yazıyorum. Şimdi baktım oradaki konu kilitlenmiş. Bu olumlu bir adım. O forumun yönetimine teşekür ediyorum. Dilerim aleviweb'in isminin görüldüğü resmide çıkarırlar.

Bu tür polemikler bize bir şey kazandırmaz. Gereksiz bir tartışma ortamı kimseye bir yarar sağlamaz.

Bence bir değil, on değil, yüz tane Alevi forumu olsun.Bu zenginliktir. Herkes kendine uygun, beğendiği, hoşlandığı yerde yazar. Alevi forumları arasında tatsızlık çıkaramaya çalışan ve provakatif başlık açanlara karşı tüm forum yönetimleri dikkatli olmalıdır.

Şunuda belirteyim, geçen haftalarda saldırı sonucu çöken bir Alevi forumuna teknik destek sağladığını ve o forumda sana teşekür edildiğini okudum. Olması gereken budur. (Ki şunuda belirteyim, yardımda bulunduğun forum bizlere fikirsel olarak,anlayış olarak çok uzak bir forum.)

Umarım bir daha bu tür başlıklar hiç bir forumda yer bulmaz.

RENK HABER
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ALEVİ HABER AJANSI
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
  • Zorunlu din dersi kaldırılmalıdır.
  • Alevi yerleşim bölgelerine cami yapılmasına son verilmelidir.
  • Cemevlerimize derhal “ibadet yeri” statüsü verilmelidir.
  • Hacı Bektaş Dergahı ve diğer Alevi büyüklerine ait dergahlar, Turizm Bakanlığından alınarak Türkiye Alevi Bektaşı Federasyonu’nun idaresine verilmelidir.
  • Diyanet İşleri Başkanlığı kaldırılmalıdır. Her inanç grubu demokratik bir şekilde çalışan ve kendi kendini finanse eden inanç kurumları haline getirilmelidir.
  • Alevilik kendi başına bir inanç kurumu olarak kabul edilmeli ve her alanda yasalarca güvence altına alınmalıdır.
  • Nüfus cüzdanlarındaki din hanesi çıkartılmalıdır.
heterodoks Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2006, 08:18   #4
Yazar
Kizilbas 66
Forumla Bütünleşmiş

Kizilbas 66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Memleket: YOZGAT
Fikirler Tecrübe Puanı: 29
İtibar Puanı: 205
Kizilbas 66 hakkında olumlu dusunceler mevcutKizilbas 66 hakkında olumlu dusunceler mevcutKizilbas 66 hakkında olumlu dusunceler mevcut

Sevgili Ceyhun...

Sende gayet iyi biliyorsunki benim de icinde bulundugum ve düsüncelerimizi,fikirlerimizi,yazilarimizi paylastigimiz ,Aleviligin daha cagdas ve özgün halini savunanlar, bahsettigimiz o forumda bircok saldirilara ve karalamalara maruz kaldik..Sitenin yöneticisi bana evet Abi sensiz bu Forumun tadi olmuyor derken bir taraftanda bana özelden agza alinmayacak küfürleri savuranlara tepkisiz kalmis ve bu özel sorundur karisamayiz piskinligine yatmistir..Uzun dönem hicbir yazi yazmadim ..ancak orada bulunan piril piril ,ögrenmeye ac genclerin oldugunu bildigim icin tamamen birakip gitmeyide dogru bulmadim..Cünkü sunu cok iyi biliyorumki bizim gibi insanlarin o forumu ( kismende olsa ) terk etmesiyle birlikte seviyesinde büyük bir düsüs yasandigini görebiliyoruz..Tabiki sayisi Onbinleri gecen bir sitenin böyle bir duruma gelmesi hic de hos degil..

Özellikle son dönemlerde o siteye tamamen Asimilatör ve Aleviligi baska yerlere cekmeye calisan Siaci-Caferilerin hakim olmasi ,bir cok genc üyenin Aleviligini ögrenme noktasinda yasadiklari sikintilari gözlemledim..Moderatörlerin bircogunun kendi havasinda laga lugalarla vakit gecirmesi bu sahipsiz gencligi tamamen onlarin kucagina atilmasina neden oldu..Forumun, cok eski yada üye sayisinin fazla olmasi hic bir sey ifade etmez..Nitelik ,ve doyuruculuk anlaminda seviyesinin düsük oldugu malum site bos yazismalarin ve anlamsiz sorularin soruldugu bir site haline hizla dönüsmektedir..Bunlarida kaygiyla izliyorum..Örnek sorular.." Alevi gencleri küpe takar mi..? yada " Cocugunuzun adini Osman koyarmisiniz..? Cemevine etekle gidilir mi..? vs...

Hizla irtifa ve kan kaybeden o site böyle ucuz polemiklere ,senaryolara bas vurmasi yakisik almaz..Ancak gülünc durumu düserki bir Alevi sitesi icinde hos bir olay degildir..Bizler sagduyulu hareket ederek ,provakasyona gelmeyelim..Cünkü bizim baska forumlarla herhangi bir itilafimiz olmadigi gibi o forumlada yoktur ,olmamalidir..Aleviligin güncel sorunlarina cözüm bulma noktasinda asgari müstereklerde bulusabilirsek bundan kazancli cikanda Alevi toplumu olacaktir sevgili canlar....

Boz Atli Hizir yardimciniz olsun...

Bütün evren semah döner
Askindan günesler yanar
Aslina dönmektir hüner
Bes vakitle avunmayiz

Konu Kizilbas 66 tarafından (21.09.2006 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.
Kizilbas 66 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2006, 14:31   #5
Yazar
SEVDALİNKA
Güneşin Kızı

SEVDALİNKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Memleket: ERZİNCAN
Thanked 1.079 Times in 520 Posts
Fikirler Tecrübe Puanı: 48
İtibar Puanı: 1016
SEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı varSEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı varSEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı varSEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı varSEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı varSEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı varSEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı varSEVDALİNKA görkemli bir forum yaşantısı var

Konuyu okudum, şaşırmadım dersem yalan olur. Bu nasıl zihniyet ya, masonluk iddiaların hoş olmamasını bir yere bıraktım. Diğer sitenin, böyle bişeye müsade etmesi konusu beni çok üzdü. Gönül isterdi ki farklı siteler olsakta, her iki site de alevilik için var diyip, konuyu hemen silmeleriydi. Kısa zamanda çok şeyler başarılınca insanların gözü kalıyor demek...

Karda izler bırakıyorum avcılar peşime düşsün
Bir uçurum kıyısında vursunlar beni ki dünya
uğuldayıp duran bir uçurum değil miydi zaten...

Geçmişim kar sessizliğiyle özetleniyor artık
Anılarım buz tutmuştur, aşklarım kar yangını
Ömrüm parmak uçlarımda eriyen bir kar tanesi

Karda izler bırakıyorum, avcılar peşime düşsün...
SEVDALİNKA Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2006, 16:33   #6
Yazar
Emek
kontrolsüz üye

Emek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Memleket: İSTANBUL
Fikirler Tecrübe Puanı: 40
İtibar Puanı: 551
Emek isim yapmış ve kendini kanıtlamış bir üyeEmek isim yapmış ve kendini kanıtlamış bir üyeEmek isim yapmış ve kendini kanıtlamış bir üyeEmek isim yapmış ve kendini kanıtlamış bir üyeEmek isim yapmış ve kendini kanıtlamış bir üyeEmek isim yapmış ve kendini kanıtlamış bir üye

Alıntı:
Arkadaşlar bir arkadaşımızın uyarısı üzerine biraz önce bir sitede sitemiz hakkında bir yazı okudum. Sitemizdeki birkaç yazıdan hoşlanmayan son derece zeki (!) birisi gidip başka bir sitede bir konu açıyor. Elinde çok önemli (!) bir program olduğunu ve sitenin nerden yayın yaptığını tespit ettiğini söylüyor (Aleviweb'in). Sanki son derece başarılı bir iş yapmış gibi bir de sitemizin Amerika'dan yayın yaptığını kanıtlayan bir resim ekliyor yazısına. Halbuki ping atması yeterli (ne olduğunu biliyorsa). Sonra da bizim MASON olduğumuzu düşündüğünü belirtiyor bu zeki (!) kişi.
Hahaha Ne adamlar var yahu. Resmen rezillik. Ciddiye alıp cevap vermek bile gereksiz. Güldüm cidden He hepimiz Amerika'dan yazıyoruz. Eleman hepimizi yakaladı. Ne yapcaz şimdi onu düşünelim

mollasavar silahı üzerinde çalışmaktayım
üfürükçüler boşuna beklemeyin. bu forumu TER-KET-MEM

Emek Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2006, 17:44   #7
Yazar
Türkü
Kontrollü Üye

Türkü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Memleket: ERZİNCAN
Thanked 1.257 Times in 423 Posts
Fikirler Tecrübe Puanı: 45
İtibar Puanı: 1179
Türkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı varTürkü görkemli bir forum yaşantısı var

Alıntı:
Elinde çok önemli (!) bir program olduğunu ve sitenin nerden yayın yaptığını tespit ettiğini söylüyor (Aleviweb'in).
Böyle aptalca birşeyi yapmakta baya geçkalmışlar bence,site kuruldugundan beri nerdelermiş,zeka küpü arkadaşlar
Alıntı:
Arkadaşlar sitemiz şu sıralar gene sık sık saldırılara uğramakta (fiziki anlamda). Bunun dışında sırf sitemizi karalamak amaçlı bazı siteler açılıyor.
Ceyhun meyve veren ağaç taşlanır.Sevin bence.Demekki doğru yoldasın.

Türkü Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2006, 19:59   #8
Yazar
hüseyincemAW Ailesinden
Tanrı Ateisttir...

hüseyincem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler
Centrifuge Champion!
Memleket: TUNCELİ

Thanked 1.235 Times in 544 Posts
Fikirler Tecrübe Puanı: 46
İtibar Puanı: 1478
hüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı varhüseyincem görkemli bir forum yaşantısı var
hüseyincem - MSN üzeri Mesaj gönder

sevgili ceyhun;

aslında çok da şaşırmadım,bu yazdıklarına.bu malum sitede hepimiz bulunduk hepimizin yazıları oldu.yeri geldiği zaman tartışmalarımız çok sertleşti,yeri geldi çok iyi arkadaşlarda bulduk.aleviwebin izini bile orada buldum ben,her ne kadar saklanmaya çalışsada.biri yine şikayet ediyordu seni ve siteyi.

bu sitenin içeriğini gezip üyelerini tanıyınca,amacını anlayınca;o siteyle bu site arasında ki anlayışın farklılığını,foruun kalitesini karşılaştırınca söylediklerini çok iyi anlıyorum.

fazla umursanmaması gereken bir şey diye düşünüyorum.daha çok bu tür şeylerle karşılaşılabilir.merak eden gelir gezer,seçimini yapar.

sevgiler...

enel hak
ben allahım
katliamları unutturma

"Gah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Gah İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni."

Milliyetçilik bir çocukluk hastalığı,insanlık kızamığıdır.
Albert Einstain

"TAYYİP ÇAMUROĞLUNU'DA AL GİT....."
hüseyincem Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2006, 06:06   #9
Yazar
gnost
Forumla Bütünleşmiş

gnost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Thanked 3.647 Times in 1.646 Posts
Fikirler Tecrübe Puanı: 78
İtibar Puanı: 1676
gnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyorgnost ışıl ışıl bir geleceğe gidiyor

Standart Halka havale edlim

İddalara karşı verilebilecek çok uzun cevaplarım var ama ben şimdilik sadece halkımıza havale etmekle yetineceğim..

Özgür Vatan'ı parça parça satanların değil,Grizüye kazma atanların
yanındayız..

"Devrim yolu engebelidir, dolambaçlıdır, sarptır. Bazıları düşerler, gerilerde kalırlar. Daha düne kadar beraber omuz omuza yürüdüğümüz arkadaşlarla artık beraber değiliz. Onlar için daha fazla duramayız. Çünkü onlar tercihlerini geriye doğru yaptılar. Onlar bataklığı tercih ettiler. Ve maalesef, namlularını bize çevirdiler. Bu mücadele sınıflar mücadelesidir. Burada el titremesine, tereddüde ve kararsızlığa yer yoktur. Sınıflar mücadelesinde proletarya yoldaşlığının dışında feodal ve ataerkil ilişkilere yer yoktur."

Mahir ÇAYAN
gnost Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2006, 09:33   #10
Yazar
alev_2005_2005AW Ailesinden
... SESSİZ SİTEM ...

alev_2005_2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgiler

Memleket: TOKAT
Thanked 10.135 Times in 4.411 Posts
Fikirler Tecrübe Puanı: 125
İtibar Puanı: 2436
alev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahipalev_2005_2005 itibar puanıyla anlatılamayacak bir itibara sahip

Öncelikle Ceyhun' nu ve yönetimde bulunan arkadaşları mücadelelerinden dolayı kutluyorum.
Birçoklarımızında bildiği gibi Aleviweb müthiş bir hızla ilerlemeye devam ediyor, ve bu bazılarını rahatsız etti etmeyede devam ediyor.
Alevi formu olduklarını iddia edenlerin nasıl başka bir Alevi foruma zarar verdiklerinide anlamakda imkânsız.
Evet meyve veren ağaç yine herzaman ki gibi taşlanıyor.
Hergün onlarca kişi üye oluyor.
Üye sayımızda saldırıda bulunanlara ve o forumdaki haksız yersiz suçlamada bulunanlara en iyi cevaptır.
Bende diğer forumları siteleri inceledim ama Aleviweb deki o havayı hiç birinde yakalayamadım.
Yeri gelmişken tekrar altını çizerek belirtmek isterim ki bu forumda emeği geçen yönetime ve tüm canlara sonsuz teşekkürler.
İyi ki varsın AW...

***YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...***

***Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...***

***Annelerin ninnilerinden spikerin okuduğu habere kadar, yürekte, kitapta ve sokakta yenebilmek yalanı, anlamak, sevgilim, o, bir müthiş bahtiyarlık, anlamak gideni ve gelmekte olanı...***

***Günler ağır. Günler ölüm haberleriyle geliyor.
Düşman haşin zalim ve kurnaz...***

*** NAZIM HİKMET RAN ***

... Cümle başına geldiğinde üç nokta söylenecek söz kalmazmış. (Alev_2005_2005)
alev_2005_2005 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil